123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!
  • Home
  • Trends in kerstverlichting 2024

Trends in kerstverlichting 2024

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om uw huis om te toveren tot een sprankelend winterwonderland. Energiezuinige kerstverlichting is daarbij onmisbaar. Ons ruime assortiment is daarom weer helemaal aangevuld met de nieuwste kersttrends. In 2024 zijn er weer een hoop trends, waarin een combinatie van traditionele gezelligheid en moderne technologie centraal staat. Denk aan duurzame led verlichting in verschillende feestelijke kleuren, slimme kerstlampjes die u met uw smartphone bedient en extra sfeervolle decoratiestukken die het kerstdecor helemaal afmaken. Ontdek de nieuwste trends en laat u inspireren om uw kerstdecoratie dit jaar naar een hoger niveau te tillen.


1. IJspegelverlichting
2. Kerstboomverlichting met twee lichtkleuren
3. Slimme kerstverlichting
4. Led kaarsen
5. Koppelbare kerstverlichting
 
ijspegelverlichting
'

IJspegelverlichting

IJspegelverlichting is dé traditionele must-have in 2024 voor iedereen die stijlvolle en sfeervolle kerstdecoratie zoekt dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Deze verlichting bestaat al een tijdje en maakt regelmatig een comeback dankzij de elegante, winterse uitstraling. Deze verlichting imiteert de glinstering van echte ijspegels en brengt een gezellige sfeer in elke omgeving. Dankzij de flexibiliteit van dit type verlichting heeft u keuze uit verschillende lichtkleuren, variërend aantal lampjes en snoer kleuren (groen of transparant). Dit jaar is ijspegelverlichting met een transparante kabel de nieuwste trend. Deze kabel is niet zichtbaar, zodat de focus volledig ligt op de unieke verlichting. De combinatie van functionaliteit en sfeervol licht maakt ijspegelverlichting een blijvende kersttrend in 2024.

Kerstboomverlichting met twee lichtkleuren
'

Kerstboomverlichting met twee lichtkleuren

Een functionele en sfeervolle lichttrend in 2024 zijn kerstlampjes die in twee kleuren licht verspreiden. Zo wisselt u bijvoorbeeld tussen warm wit voor een klassieke, gezellige uitstraling en kleurrijke tinten of koel wit voor meer moderne en functionele verlichting. De mogelijkheid om te schakelen tussen kleuren geeft u de vrijheid om uw kerstdecoratie naar wens te personaliseren zonder extra verlichting aan te schaffen. Bovendien doet u dit eenvoudig via de adapter of afstandsbediening en u kunt zo zelfs kiezen voor verschillende sfeervolle lichtprogramma’s. De tweekleurige lampjes zijn geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis. Ideaal voor wie zoekt naar veelzijdigheid en creativiteit in kerstdecoratie.

slimme kerstverlichting
'

Slimme kerstverlichting

Slimme kerstverlichting is ieder jaar een populaire trend, zo ook in 2024, want de technologische innovaties blijven na de kerstdagen gewoon doorgaan. Deze maken het gebruik van kerstverlichting steeds makkelijker, geven u meer creatieve vrijheid en maken automatiseringen eenvoudiger. Met slimme technologie kunt u uw kerstverlichting bedienen via uw smartphone of spraakassistent, zoals Google Home of Amazon Alexa. Of u nu de feestelijke sfeer op afstand wilt aanpassen of uw verlichting wilt synchroniseren met uw favoriete kerstmuziek, slimme kerstverlichting biedt eindeloze mogelijkheden en tilt uw decoratie naar een hoger niveau. Bovendien, doordat de slimme verlichting zo makkelijk te bedienen is, brandt het nooit onnodig lang. Dat is pas energiezuinig. Deze mix van technologie, energiezuinigheid en sfeer maakt het dé kerstverlichtingstrend van 2024. In ons assortiment vindt u slimme kerstverlichting van onder andere Twinkly, Philips Hue, WOOX, Govee en Nanoleaf.

led kaarsen
'

Led kaarsen

Kaarsen zijn een echt klassiek kerstdecoratiestuk. Daarom dat de led kaars – de veilige variant van waxkaarsen met langere levensduur - in 2024 niet meer weg te denken zijn uit de kerstdecoratie. Deze sfeervolle verlichting combineert de warme, rustgevende uitstraling van traditionele kaarsen met de voordelen van moderne technologie. De led kaarsen flikkeren net als echte kaarsen en zijn daarnaast veel veiliger, omdat er geen open vuur aan te pas komt. Daarnaast zijn led kaarsen energiezuinig en gaan ze veel langer mee dan reguliere kaarsen. Met de led kaarsen in ons assortiment kunt u gaan voor de klassieke witte kaarsen met of zonder timer of varianten in unieke kleuren en designs. Te allen tijde zullen led kaarsen gezelligheid en elegantie brengen in elke ruimte. In 2024 staan ze dan ook bekend als een stijlvolle, praktische én veilige kerstverlichtingstrend. In ons assortiment kunt u led kaarsen vinden van onder andere Deluxe HomeArt, Unique Candles, Lumineo en ons 123led-huismerk.

koppelbare kerstverlichting

Koppelbare kerstverlichting

Koppelbare kerstverlichting is zeer populair in 2024, doordat u met deze innovatieve verlichting meerdere lichtsnoeren eenvoudig aan elkaar kunt koppelen en aansluiten op slechts één stroompunt met behulp van een start adapter. Of u nu een grote tuin, een lange gevel of de complete woonkamer wilt versieren, koppelbare verlichting biedt een naadloze oplossing. Bovendien is het met deze verlichting erg makkelijk om verschillende stijlen en kleuren te combineren, zodat u uw kerstdecoratie volledig kunt personaliseren. Deze veelzijdigheid en het gebruiksgemak maken koppelbare kerstverlichting een must-have voor de feestdagen van 2024. Ons assortiment is geschikt voor thuisgebruik en de zakelijke markt.

Inmiddels helemaal enthousiast geworden over onze led kerstverlichting na het lezen van deze trends, maar bent u wel nog benieuwd naar de stroomkosten per maand? Gebruik onze rekenformule om er eenvoudig achter te komen wat uw kerstverlichting precies aan stroomkosten verbruikt.