123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2021:

17 dec. 2021 - Kerstdecoratie met verlichting

Decoreer uw huis met meer dan alleen de kerstboom. Met onze sfeervolle kerstdecoraties creëert u overal in huis een kerstsfeer!
10 dec. 2021 - Aanpasbare kerstverlichting

Warm wit, extra warm wit, koud wit of alles-in-één. Ga voor onze unieke kerstverlichting met instelbare lampjes, zo hoeft u niet nu al te kiezen.
6 dec. 2021 - 123led kerstverlichting op tv!

Onze kerstverlichting werd vanavond in het RTL 4 programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven gebruikt om een huis in kerstsferen te brengen. Geïnspireerd? Bestel nu onze unieke kerstlampjes!
3 dec. 2021 - Slimme Twinkly kerstverlichting

Laat uw kerstverlichting dansen met Twinkly! Deze smart verlichting brengt verschillende kleuren en patronen in uw kerstboom. Wat projecteert u op de kerstboom?
26 nov. 2021 - Black Friday 2021!

Vandaag gaan we los met kortingen tot 20% op onze Smart Home producten. Altijd al uw huis slim willen inrichten? Dit is uw kans!
19 nov. 2021 - Black Friday Deals!

Wij zijn graag uw lichtpuntje deze week, daarom beginnen wij nu met Black Friday Deals! Tot en met donderdag 25 november koopt u bijna ál onze huismerkartikelen met 15% korting!
12 nov. 2021 - Kerstcadeau: stoere tafellamp

Het is nooit te vroeg om aan kerstcadeaus te denken. Heeft u geen idee wat u aan de Kerstman kan vragen? Wij wel! Deze stoere tafellamp is verkrijgbaar in drie kleuren en staat mooi in elk interieur.
5 nov. 2021 - 50 dagen voor kerst

Binnen no-time is het alweer tijd voor kerst! Heeft u het thema van de kerstboom al bepaald? Met de 123led-kerstverlichting worden de feestdagen magisch!
29 okt. 2021 - 25% korting op Garden Lights

Laat uw tuin stralen met 12V tuinverlichting van Garden Lights. Smart tuinspots, grondspots en wandlampen: nu met 25% korting!
15 okt. 2021 - Duurzaam met energie

Met een slimme stekker zet u lampen op afstand aan en uit. En door de verlichting in huis te timen, hoeft geen enkele lamp onnodig aan te staan. Zo gaat u duurzaam om met energie in huis.
4 okt. 2021 - Dierendag

Geef uw trouwe viervoeter vandaag wat extra aandacht en liefde. Het enige dat u nog nodig heeft voor jullie avondwandeling is een lichtgevende halsband. Veilig en schattig!
1 okt. 2021 - Veilig op de fiets

Nu het steeds donkerder wordt, heeft u binnenkort de fietsverlichting weer nodig. Werken uw fietslampen nog? Controleer het nu en maak u klaar voor de donkere dagen.
24 sep. 2021 - XXL-lampen in huis

De herfst is officieel begonnen. Tijd voor het seizoen van guur weer en gezelligheid in huis! Met XXL-lampen maakt u het extra sfeervol in huis!
17 sep. 2021 - In de spotlight: Calex Exclusive

Statement items: dé interieurtrend van het moment! En hoe maak je een groter statement dan met een van deze bijzondere 'Calex Exclusive'-lampen?
10 sep. 2021 - Nieuwe lijn Philips Hue

Nu het steeds vroeger donker wordt, is het tijd om sfeer in huis te halen. Dit doet u met de nieuwe lijn slimme verlichting van Philips Hue. Dim uw lampen in alle gewenste kleuren!
3 sep. 2021 - Nieuw energielabel

Per 1 september is het energielabel voor lampen anders ingedeeld. De nieuwe schaal loopt van A t/m G en de plusjes (++) verdwijnen. Kijk dus niet gek op van andere labels bij onze lampen! Lees voor meer informatie ons blog.
27 aug. 2021 - Ledlampen van Calex

De ledlampen van Calex zijn meer dan licht alleen. Ze zijn werkelijk prachtig en vormen een eyecatcher in elk interieur. Metallic, XXL, gekleurd, bijzondere vormen en meer! 
20 aug. 2021 - Prachtige terraslampen

De verplaatsbare lampen van Ravello laden op door zonne-energie. Geen zon? Geen probleem! Laad de batterij op met de USB-kabel en u voorziet de tuin zo'n 9 uur lang van sfeerverlichting.
13 aug. 2021 - Prikkabel in de tuin

Binnen no-time een gezellige tuin met de lichtsnoeren van Konstsmide. Met een extra lang aanloopsnoer en een 4-trapsdimmer, hangt u deze sfeervolle verlichting door de hele tuin!
6 aug. 2021 - Speciaal voor uw badkamer

Avondje uit? Met de juiste badkamerverlichting gaat u altijd tiptop de deur uit!
30 jul. 2021 - Sfeervolle Philips deco-lampen

Laat uw huis spreken met deze prachtige deco-lampen van Philips. Verlichting in huis hoeft absoluut niet saai te zijn!
23 jul. 2021 - WOOX beveiligingspakket

Dit beveiligingspakket bevat alle slimme producten die u nodig heeft om uw woning 'inbraakproof' te maken tijdens de vakantie. Omdat wij veiligheid ook belangrijk vinden, maken wij er een mooie zomerdeal van!
16 jul. 2021 - Zonder zorgen op pad

Bescherm uw huis tijdens de vakantie, door te doen alsof er iemand thuis is. Gebruik de timerfunctie van slimme lampen om verschillende ruimtes te verlichten tijdens uw afwezigheid.
9 jul. 2021 - Houd een oogje in het zeil

Heeft u al een vakantie geboekt? Houd het thuisfront in de gaten met Smart Home producten, zoals slimme camera's en een slimme deurbel.
2 jul. 2021 - Voorbereid op pad

Een slimme regenmeter vertelt u hoe warm het wordt en wanneer het gaat regenen. Zo weet u precies welke dag het beste is om op het terras te zitten!
25 jun. 2021 - Tuinlampen op batterij

Maak de blits met prachtige verlichting in de tuin! Tuinlampen op batterij plaatst u waar u maar wilt, zonder gedoe met kabels en stopcontacten. Ideaal toch?
15 jun. 2021 - Slimme vaderdagtip!

Uw apparaten niet geschikt om smart te maken? Onzin! Met een slimme stekker voegt u apparaten naar keuze toe aan uw Smart Home. Van de deurbel tot aan uw verlichting.
11 jun. 2021 - Dag tegen woninginbraak

Volgende week is de Europese dag tegen woningbraak. Is uw huis al optimaal beschermd? Bestel nu anti-inbraaklampen met korting en maak het ze niet te makkelijk.
4 jun. 2021 - Nieuw in het assortiment!

Vanaf nu shopt u bij ons ook de Smart Home merken Aduro en Hombli! Heeft u uw huis al smart ingericht?
28 mei 2021 - Slimme tuinverlichting kiezen

Maak de blits in de buurt met een goed verlichte, sfeervolle tuin met lampen die u op afstand bedient. Lees alles over het aanschaffen, samenstellen en gebruiken van slimme tuinlampen in ons blog!
21 mei 2021 - Veilig op de fiets

Voor iedereen die volop gebruik maakt van het afschaffen van de avondklok; met onze fietsverlichting fietst u in de late uurtjes zorgeloos naar huis.
14 mei 2021 - Nu: 10% korting op alle dimmers

Met dimmers heeft u altijd het perfecte licht in huis. Grijp uw kans, want t/m zondag 16 mei ontvangt u 10% korting op alle dimmers uit ons assortiment.
7 mei 2021 - ACTIE: Philips Hue Outdoor

Ontvang t/m volgende week (16 mei 2021) een Hue Bridge of Hue Outdoor Sensor cadeau bij een min. besteding van €200,- aan Philips Hue artikelen! Profiteer van deze actie en bekijk direct onze collectie Philips Hue outdoor.
30 apr. 2021 - Moederdagtip: lamp ontwerpen

Bent u op zoek naar een origineel moederdagcadeau? Stel zelf een lamp samen, helemaal in de stijl die uw moeder mooi vindt. De combinaties zijn eindeloos!
23 apr. 2021 - 12V tuinlampen: veilig en stijlvol

Maak uw tuin alvast zomerklaar met de 12 volt Garden Lights. Bestel direct uw tuinverlichting, zodat de voorpret kan beginnen.
16 apr. 2021 - ACTIE: Philips Hue Outdoor

Tot en met 16 mei krijgt u via Philips een Hue Bridge of Hue Outdoor Sensor cadeau bij een minimale besteding van €200,- aan Philips Hue artikelen. Bekijk snel onze collectie Philips Hue outdoor en maak uw tuin extra sfeervol!
9 apr. 2021 - Nieuw: PUCC lights

Pucc lights zijn onopvallende lichtbronnen, maar geven wel een prachtig sfeerlicht. Draai deze lampen in een armatuur en u zult zien (of eigenlijk juist niet): er steekt niets uit! In een lamp kijken en daarna zwarte vlekken zien is verleden tijd.
2 apr. 2021 - NIEUW: sfeervolle ledstrips van 123led

Tussen grote namen als Philips Hue, Woox en Nanoleaf vindt u nu ook ledstrips van het 123led-huismerk. Verlicht de trap, uw bed of boekenplanken met mooie kleuren.
26 mrt. 2021 - Earth Hour

Zaterdag 27 maart om 20.30 uur is het Earth Hour. Huishoudens over de hele wereld doen het licht een uur uit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur. Doet u ook mee?
19 mrt. 2021 - Een goede lamp op de juiste plek

Met de juiste lampen tovert u iedere kamer om tot een sfeervolle en waardevolle plek. Keuken-, gang-, badkamer- en trapverlichting... Verzin een ruimte in huis en wij hebben er verlichting voor.
12 mrt. 2021 - Opbouwspots van eigen merk

De ronde opbouwspots van 123led zijn door de goudkleurige coating aan de binnenzijde niet alleen praktisch, maar ook super sfeervol!
5 mrt. 2021 - Sfeervolle buitenverlichting

Snakt u ook naar fijne avonden in de tuin? Zorg dat u er klaar voor bent als de warme lentedagen zich aanbieden. Kies uit meer dan 100 sfeervolle (solar) buitenwandlampen.
26 feb. 2021 - NIEUW: Fibaro Walli in het antraciet

Vanaf nu vindt u bij ons de stijlvolle lichtschakelaars en stopcontacten van Fibaro Walli in de kleur antraciet! Met deze slimme productlijn bedient u lampen, rolluiken én huishoudelijk apparaten.
19 feb. 2021 - Tover uw slaapkamer om tot relaxruimte

Uw slaapkamer is dé plek om te ontspannen. Inbouwspots stralen rust uit en zijn praktisch. Ideaal dus voor boven uw bed.
12 feb. 2021 - Klaar voor valentijn

Nu u niet romantisch uit eten kunt, zul je zelf voor extra sfeer moeten zorgen. Met onze ledkaarsen heeft u gegarandeerd een romantische Valentijnsdag binnenshuis.
5 feb. 2021 - Design XXL lampen

Met een prachtige XXL lamp heeft u een echte eyecatcher in huis! Shop hier de leukste designs.
29 jan. 2021 - Veilig en verlicht op pad

Werken de lampen van uw auto, fiets, scooter of brommer nog naar behoren? Ga veilig de weg op met de juiste voertuigverlichting.
22 jan. 2021 - Een slim jaar

Maak van 2021 een slim jaar met smart home verlichting. Bedien alle lampen in huis met een telefoon of tablet!
15 jan. 2021 - Kerstboom eruit, led kaars erin

Haal de sfeer terug in huis met led kaarsen! Benieuwd naar de voordelen van led kaarsen? Lees het in dit blog.
4 jan. 2021 - Kerstverlichting al opgeruimd?

Ziet u er ook tegenop om uw kerstboom af te tuigen? Met onze tips bergt u de kerstverlichting efficiënt op, ook handig voor volgend jaar!