123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Led kaarsen met afstandsbediening

Led kaarsen met afstandsbediening bestellen?

Alle led kaarsen die u op deze pagina kunt bestellen werken met een afstandsbediening, waarmee u de verlichting onder andere kunt aan- en uitzetten of kunt automatiseren. Wij bieden een ruim aanbod aan led kaarsen en led waxinelichtjes, die van elkaar verschillen op het gebied van grootte en kleur. Zo vindt u altijd een variant die bij uw woning of bedrijf past. Ook bijpassende batterijen bestelt u bij ons.



 

Bestel led kaarsen met afstandsbediening online

Bij ons koopt u diverse led kaarsen met afstandsbediening voor uw huis of bedrijf. De kaarsen zijn voorzien van een flikkerende 3D-vlam en bootsen dus op overtuigende wijze echt kaarslicht na. Ze zijn te bedienen met een afstandsbediening. Bestel ze bij ons snel en ontvang ze morgen al in huis, en dat voor de beste prijs.

Led kaarsen met afstandsbediening: ons assortiment

In ons ruime en complete assortiment vindt u zowel led stompkaarsen als led waxinelichtjes. Beide werken op een batterij en kunnen bestuurd worden met behulp van een schuifje op de onderzijde of met een handige afstandsbediening (niet meegeleverd). De kaarsen verschillen van elkaar qua afmetingen en qua kleur. Zo kunt u witte en ivoorkleurige kaarsjes bestellen in de vorm van een theelichtje of juist een kandelaar. Op deze manier vindt u altijd de led kaarsen die u zoekt.

De kaarsen zijn allemaal voorzien van een 3D-vlam die zelfs, net als een ‘echt’ vlammetje, flikkerende effecten heeft. Hierdoor zien deze kaarsen er zeer waarheidsgetrouw uit, zónder dat u last heeft van de gevaren van echt vuur. Doordat de buitenzijde in vele gevallen gemaakt is van echte wax en de kaarsen een opstaande rand hebben ziet dit er allemaal nóg echter uit. Zo zijn ze vaak bijna niet te onderscheiden van normale kaarsen.

Alle kaarsen die u op deze pagina kunt vinden zijn voorzien van led verlichting, waardoor er geen sprake is van rook bij het doven, smeulend kaarsvet of brandgevaar. Dit vormt dan ook een zeer veilig alternatief. Bovendien hebben led kaarsen en led waxinelichtjes een veel hoger aantal branduren dan ‘echte’ kaarsen en hoeft u ze niet iedere avond te vervangen.

Wat kan ik doen met de afstandsbediening?

Bij ons kunt u eenvoudig een handige afstandsbediening mee bestellen (batterij inbegrepen). Hiermee kunt u diverse handelingen uitvoeren. Zo kunt u de verlichting aan- of uitzetten, maar ook het licht dimmen, schakelen naar niet-flikkerende verlichting of diverse timers instellen. Op deze manier zorgt u er met de afstandsbediening eenvoudig voor dat het licht na twee, vier, zes of acht uur automatisch uitgaat. Zeer handig, zeker als u gebruikmaakt van meerdere led kaarsen. Hiermee voorkomt u namelijk dat u aan het einde van de avond alle lampjes individueel langs hoeft te gaan. Ook een perfecte oplossing voor horecagelegenheden.

De afstandsbediening maakt het mogelijk om tot wel twaalf verschillende led kaarsen of led waxinelichtjes aan te sturen. Perfect voor restaurants en cafés, maar ook voor als de kaarsjes in afgesloten houders zitten. Voor het besturen dient u zich wel in een straal van ongeveer drie meter te bevinden. Overigens zijn de led kaarsen ook altijd aan of uit te zetten met een schuifje op de onderzijde.

Andere led kaarsen kopen?

Ook vindt u bij ons een groot assortiment van kaarsen die werken zonder afstandsbediening. Zo verkopen wij bijvoorbeeld een groot aantal led stompkaarsen in allerlei verschillende vormen en maten. Kijk in ons aanbod en vind rode, gouden en witte kaarsen voor iedere gelegenheid. Voor de feestdagen hebben wij speciale led kerstkaarsen.