Hoera, wij bestaan 10 jaar! Profiteer 10 dagen lang van 10% korting op alles van ons huismerk en win mooie prijzen!
123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Matrix

Twinkly Matrix lichtgordijn voordelig kopen

Bestel de Twinkly Matrix en creëer gemakkelijk een indrukwekkende lichtshow. Deze innovatieve kerstverlichting voor binnen geeft u de controle om kleurrijke, dynamische patronen af te spelen via de Twinkly-app. Voeg een uniek, feestelijk accent toe aan uw raam of wand, geheel naar eigen smaak en in duizenden kleuren. U heeft keuze uit lichtgordijnen met 480 of 500 leds.


Twinkly Matrix lichtgordijn goedkoop bestellen

De Twinkly Matrix lichtgordijn biedt eindeloze mogelijkheden om uw woning te transformeren tot een betoverende feestlocatie. De matrix heeft heldere leds die duizenden kleuren kunnen weergeven. Zo creëert u een spectaculaire lichtshow op iedere muur. Deze verlichting is perfect voor wie iets unieks wil toevoegen aan de ruimte en houdt van een moderne, dynamische sfeer. Lees hieronder meer over de Twinkly Matrix of bestel hierboven direct het lichtgordijn dat u zoekt.

Het installeren van de Twinkly Matrix lichtgordijn

Het installeren van de Twinkly Matrix is zeer eenvoudig en kunt u gewoon zelf doen. Hieronder zetten wij de stappen voor u op een rijtje. Volg altijd de stappen in de meegeleverde handleiding.
  1. Kies een geschikte locatie die vrij is van obstakels en zorg dat er een stopcontact in de buurt is. Indien nodig kunt u gebruikmaken van een verlengsnoer.
  2. Meet op waar de haakjes moeten komen te hangen. Voor de 480 led lichtgordijn plaatst u de haakjes horizontaal 99 cm uit elkaar en verticaal 100 cm uit elkaar. Bij de 500 leds is dit horizontaal 48 cm en verticaal 245 cm.
  3. Indien u de 480 led variant heeft of het lichtgordijn verder wilt uitbreiden, kunt u de twee gordijnen in elkaar klikken. Voor het uitbreiden heeft u wel een koppelstuk nodig.
  4. Hang en klik het lichtgordijn in de haakjes.
  5. Draai de adapter aan de snoer en stop deze in het stopcontact.

Na het ophangen kunt u de lichtjes eenvoudig bedienen met de Twinkly app. Zo kiest u uit verschillende lichtkleuren, effecten en animaties. Hierdoor past deze lichtgordijn altijd perfect bij de sfeer die u wilt creëren.

Het bedienen van de Twinkly Matrix lichtgordijn

Met de Twinkly Matrix en de Twinkly app (Android en iOS) zijn er vrijwel geen grenzen aan wat u kunt creëren. Van klassieke kerstkleuren tot abstracte, levendige lichteffecten – elke aanpassing is mogelijk. De Matrix biedt opties voor voorgeprogrammeerde effecten, maar biedt u ook de vrijheid om uw eigen creaties te ontwerpen op basis van afbeeldingen, gifs en tekst. U kunt de Twinkly Matrix ook laten synchroniseren met muziek, hiervoor heeft u wel de Twinkly Music Dongle nodig.

Bovendien kunt meerdere Twinkly-producten laten samenwerken voor een indrukwekkend, harmonieus effect. Hierdoor creëert u een consistente lichtshow door de woning. Laat uw creativiteit de vrije loop en tover uw huis om tot een kleurrijk kunstwerk met de veelzijdige mogelijkheden van de Twinkly Matrix.

Compatibiliteit van de Twinkly Matrix met smart home systemen

De Twinkly Matrix is ontworpen voor een naadloze integratie met populaire smart home-systemen, waaronder Homey en Apple HomeKit. Door deze compatibiliteit kunt u eenvoudig verbinding maken met uw bestaande smart home-netwerk en de verlichting direct bedienen.

Naast deze systemen is de Twinkly Matrix ook via spraak te bedienen via Google Assistant en Amazon Alexa. Door simpelweg een spraakopdracht te geven, kunt u de verlichting in- en uitschakelen, van scène wisselen of de helderheid aanpassen zonder een app te openen. Bovendien werkt Twinkly samen met Razer Chroma RGB, waardoor u de verlichting kunt synchroniseren met hun spelervaring. Dit betekent dat de Twinkly Matrix dynamisch reageert op de kleuren en effecten in uw game, waardoor uw speelruimte een indrukwekkend visueel verlengstuk wordt van de actie op het scherm.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als de Twinkly Matrix niet werkt?

Controleer eerst of de voedingskabel goed is aangesloten en het stopcontact werkt. Als de Matrix nog steeds niet werkt, kunt u proberen het apparaat te resetten en opnieuw met de app te verbinden. Raadpleeg de handleiding voor verdere hulp.

Kan ik mijn eigen lichtpatronen maken?

Ja, in de Twinkly-app heeft u de mogelijkheid om uw eigen lichtpatronen en -animaties te creëren. Dit biedt u volledige controle over de kleuren, helderheid en animatiesnelheid, zodat u een volledig gepersonaliseerde lichtshow kunt maken die past bij uw stijl en wensen.

Waar koop ik een Twinkly Matrix lichtgordijn?

Op 123led.nl koopt u een Twinkly Matrix lichtgordijn met de laagsteprijsgarantie. Hiermee verlicht u uw woning op een unieke manier en stelt u eenvoudig verschillende lichtkleuren en effecten in. Bij ons vindt u de Matrix lichtgordijnen in verschillende afmetingen.
 

Heeft u vragen over de Twinkly Matrix lichtgordijn of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.