123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstboom 180-210 cm

Na het kiezen van de hoogte van de boom, is het tijd voor de soort verlichting dat er in moet. In ons assortiment kunt u kiezen uit standaard verlichting, micro clusterverlichting of clusterverlichting. Lees hieronder meer over de soorten kerstverlichting en hoeveel lampjes er in een boom moet van 180-210 cm. Hieronder kiest u uit ons assortiment kerstervlichting die geschikt is voor deze boomlengte.

Standaard kerstverlichting

Wanneer u kiest voor standaard kerstverlichting in uw kerstboom van 180-210 cm hoog adviseren wij om te gaan voor 320 lampjes. Deze lampjes staan 7,5 cm uit elkaar. U komt dan uit op een lichtsnoer van ongeveer 27 meter, hiervan is 3 meter aanloopsnoer. U kunt ook gaan voor een erg sprankelend effect, daarvoor heeft u meer lampjes nodig en kunt u beter bij het assortiment van een één maat grotere boom kijken.
 
Goed verlicht Sfeervol Erg sprankelend
Hoeveel lampjes 240 lampjes 320 lampjes 480 lampjes
Verlichte lengte 18 meter 24 meter 36 meter


Hetgeen waar onze standaard kerstverlichting in verschilt, is de kleurtemperatuur en lichtkleur. Onze kerstverlichting is namelijk voorzien van een unieke 2-in-1 lichtkleur in één led lampje. U kunt kiezen uit extra warm wit & warm wit, warm wit & koud wit en multicolor & warm wit. Hierdoor heeft u voor elke sfeer de juiste verlichting paraat. Onze standaard kerstverlichting heeft een IP44-classificatie, wat betekent dat de verlichting beschermd is tegen opspattend en sproeiend regenwater. Hierdoor kunt u de lampjes ook buiten gebruiken.

Micro clusterverlichting

Indien u kiest voor micro clusterverlichting in uw kerstboom van 180-210 cm raden wij aan om te kiezen voor kerstverlichting met zo’n 700 lampjes voor een goed verlichte boom. De lampjes van micro cluster staan 2 cm van elkaar. De totale lengte van deze verlichting is 17 meter lang. Het aanloopsnoer hiervan is 3 meter. Als u wilt gaan voor een vol verlichte en sprankelende boom, kunt u beter kiezen voor ons assortiment van een boom die groter is.
 
Goed verlicht Sfeervol Erg sprankelend
Hoeveel lampjes 560 lampjes 700 lampjes 1000 lampjes
Verlichte lengte 11,2 meter 14 meter 20 meter

De micro clusterverlichting in ons assortiment is beschikbaar in 2 lichtkleuren, namelijk extra warm wit & warm wit. Beide kleuren zitten in elk led lampje van onze micro clusterverlichting. Zo kunt u zelf kiezen of u op een bepaalde avond warm wit of extra warm wit licht in huis wilt hebben. Vanwege de IP44-classificatie kunt u onze micro clusterverlichting zowel binnen als buiten gebruiken.

Clusterverlichting

Als u kiest voor clusterverlichting in uw boom van 180-210 cm is het verstandig om te kiezen voor verlichting met 1152 lampjes. Dit zorgt voor een goed verlichte kerstboom. De cluster lampjes staan slechts 0,65 cm uit elkaar. Hierdoor is een lichtsnoer van 14 meter lang genoeg, hiervan is 3 meter het aanloopsnoer. Indien u wilt gaan voor een sprankelende boom, dan kunt u beter kiezen clusterverlichting met meer dan 1552 lampjes.
 
Goed verlicht Sfeervol Erg sprankelend
Hoeveel lampjes 768 lampjes 1152 lampjes 1552 meter
Verlichte lengte 5,6 meter 8,4 meter 8,4 meter


De clusterverlichting in ons assortiment is voorzien van een unieke 2-in-1 lichtkleur in één led lampje, waardoor u zelf kunt kiezen wat voor lichtkleur u wilt zien. U heeft keuze uit extra warm & warm wit en warm wit & multicolor. De clusterverlichting heeft een beschermingsniveau van IP44. Dit maakt de verlichting geschikt voor gebruik binnen en buitenshuis.

Besturing van onze kerstverlichting

U kunt onze kerstverlichting besturen op 2 verschillende manieren, namelijk via de stekker zelf of via de meegeleverde afstandsbediening. Met de stekker kunt u uiteraard de verlichting aan- of uitzetten, maar u kunt hiermee ook kiezen uit verschillende lichtprogramma’s en u kunt via de stekker de timerfunctie inschakelen.
 
Met de afstandsbediening kunt u buiten het aan- of uitzetten van de verlichting om, de verlichting ook dimmen op 75%, 50% of 25%. Naast dimmen, kunt u de afstandsbediening ook gebruiken voor het instellen van één van de 9 lichtprogramma’s. U kunt hier meer lezen over de 9 lichtprogramma’s.