123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstboom 150-180 cm

U heeft de hoogte van de kerstboom gekozen. Het is nu de beurt aan de soort verlichting die u in uw boom wilt hebben. Hieronder leggen wij per soort verlichting - standaard, micro cluster of clusterverlichting - uit hoeveel lampjes het best zouden zijn voor een boom van 150-180 cm. Onderaan deze pagina vindt u alle geschikte kerstverlichting voor deze boom.

Standaard kerstverlichting

Wanneer u kiest voor standaard kerstverlichting in uw kerstboom van 150-180 cm hoog, adviseren wij om te kiezen voor 240 lampjes. Deze lampjes staan 7,5 cm uit elkaar. De totale lengte van dit lichtsnoer is 21 meter, waarvan 3 meter aanloopsnoer is. U kunt ook gaan voor een erg sprankelend effect, daarvoor heeft u meer lampjes nodig en kunt u beter bij het assortiment van een één maat grotere boom kijken.
 
 Goed verlicht Sfeervol Erg sprankelend
Hoeveel lampjes 180 lampjes 240 lampjes 320 lampjes
Verlichte lengte 13,4 meter 18 meter 24 meter


De standaard kerstverlichting in ons assortiment verschilt onderling in kleurtemperatuur en lichtkleur. De standaard verlichting heeft namelijk een 2-in-1 lichtkleur in ieder led lampje. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit 2 verschillende lichtkleuren. De lichtkleuren waar u uit kunt kiezen zijn extra warm wit & warm wit, warm wit & koud wit en multicolor & warm wit. Onze standaard kerstlampjes zijn voorzien van beschermingsniveau IP44, hierdoor zijn de lampjes geschikt voor gebruik binnenshuis én buitenshuis.

Micro clusterverlichting

Indien u kiest voor micro clusterverlichting in uw kerstboom van 150-180 cm raden wij aan om te kiezen voor kerstverlichting met zo’n 560 lampjes voor een goed verlichte boom. De lampjes van micro cluster staan 2 cm van elkaar. Dit maakt de ideale lichtsnoer 14.2 meter lang, waarvan 3 meter aanloopsnoer is. Als u wilt gaan voor een erg sprankelende boom, kunt u beter kiezen voor ons assortiment van een boom die groter is.
 
Goed verlicht Sfeervol Erg sprankelend
Hoeveel lampjes < 500 lampjes 560 lampjes 700 lampjes
Verlichte lengte < 10 meter 11,2 meter 14 meter


Onze micro clusterverlichting is beschikbaar in 2 kleuren, namelijk extra warm wit & warm wit. De led lampjes van onze micro clusterverlichting zijn voorzien van een unieke 2-in-1 lichtkleur. Dit betekent dat u met dezelfde lichtsnoer zowel extra warm wit als warm witte verlichting kunt laten verspreiden. Hierdoor heeft u voor elke gezellige sfeer de juiste verlichting. De verlichting heeft een beschermingsniveau van IP44 en is dus geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Clusterverlichting

Als u kiest voor clusterverlichting in uw boom van 150-180 cm is het verstandig om te kiezen voor verlichting met 768 lampjes. Dit zorgt voor een goed verlichte kerstboom. De cluster lampjes staan slechts 0,73 cm uit elkaar. Hierdoor is een lichtsnoer van 8,6 meter lang genoeg, hiervan is 3 meter het aanloopsnoer. Indien u wilt gaan voor een sprankelende boom, dan kunt u beter kiezen clusterverlichting met 1152 lampjes.
 
Goed verlicht Sfeervol Erg sprankelend
Hoeveel lampjes 576 lampjes 768 lampjes 1152 lampjes
Verlichte lengte 4 meter 5,6 meter 8,4 meter


Onze clusterverlichting verschilt onderling in lichtkleur en kleurtemperatuur. De kerstverlichting in ons assortiment is namelijk voorzien van een unieke 2-in-1 lichtkleur in één led lampje. U kunt kiezen uit extra warm & warm wit en warm wit & multicolor. De clusterverlichting heeft bovendien een beschermingsniveau van IP44 en is hierdoor beschermd tegen sproeiend en opspattend regenwater. Dit maakt de verlichting geschikt voor gebruik binnen en buitenshuis.

Besturing van onze kerstverlichting

U kunt de kerstverlichting in ons assortiment op een paar manieren bedienen. Zo kunt u simpelweg de stekker in en uit het stopcontact halen wanneer u deze aan of uit wilt zetten. Op de stekker zit ook een knopje. Dit is de timer knop. Hiermee kunt u instellen wanneer de timer aan moet. De verlichting blijft dan aanstaan voor 8 uur en schakelt zich erna weer uit voor 16 uur om vervolgens weer 8 uur te branden.
 
Daarnaast kunt u onze kerstverlichting ook bedienen via de meegeleverde afstandsbediening. U kunt tot 2 meter verderop de verlichting hiermee aan- of uitzetten en dimmen. U kunt het licht 75%, 50% of 25% procent dimmen.
 
Bij ons vindt u verder kerstverlichting met verschillende lichtprogramma’s. In totaal zijn dit 9 lichtprogramma’s. Die kunt u bedienen via een knop op de stekker of via de afstandsbediening. Lees hier meer over de 9 lichtprogramma’s.