123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Opblaasbare kerstfiguren opzetten

123led helpcentrum: Meest voorkomende kerstverlichting problemen
Of u nu kiest voor een kerstman, kerstboom of sneeuwpop; met een opblaasbaar kerstfiguur in de (voor)tuin kan iedereen genieten van de kerstsfeer die u hiermee in huis haalt. Wilt u graag weten hoe u deze figuren het beste kunt opzetten of opruimen? U leest hierover meer op deze pagina van het helpcentrum.

Het opzetten van een opblaasbaar kerstfiguur met verlichting

Het opzetten en aansluiten van een opblaasbaar kerstfiguur is zeer eenvoudig. Hieronder leggen wij uit hoe u dit zeer efficiënt kunt aanpakken:
  1. Haal het opblaasbare kerstfiguur voorzichtig uit de verpakking.
  2. Zet het opblaasbare kerstfiguur neer waar u het wilt hebben staan. Zorg dat de adapter uw stroompunt kan bereiken. Gebruik indien nodig een verlengsnoer of stekkerblok voor buiten.
  3. Koppel het snoer van de verlichting aan op de meegeleverde transformator.
  4. Stop de adapter in het stopcontact. Het opblaasbare kerstfiguur zal zichzelf opblazen en de lichtjes zullen aangaan.

Het opruimen van een opblaasbaar kerstfiguur

Om een opblaasbaar kerstfiguur op te ruimen, hoeft u simpelweg (maar) de stekker uit het stopcontact te halen. De lichtjes zullen hierdoor uitgaan en het opblaasbare kerstfiguur zal leeglopen. Vervolgens kunt u deze weer voorzichtig opvouwen of oprollen. Let hierbij wel op dat u de lampjes binnenin niet kapot maakt. U kunt het figuur het beste bewaren in de doos waarin deze geleverd is. Heeft u deze niet meer in huis? Maak dan gebruik van een luchtdichte en vochtbestendige doos.

Het weggooien van een opblaasbaar kerstfiguur

Werken de lampjes van uw opblaasbare kerstfiguur niet meer, is deze kapot of wilt u het gewoon weg doen? Dat kan natuurlijk gebeuren. Het wordt aangeraden om deze kerstfiguren niet weg te gooien bij het huishoudelijk afval. Door de lampjes en bedradingen die in het figuur zitten, is het veiliger om deze weg te brengen naar een recyclingperron. Bovendien zijn de opblaasbare figuren goed recyclebaar en helpt u hiermee ook de negatieve invloeden op het milieu te minimaliseren.

Opblaasbare kerstfiguren kopen

Als u op zoek bent naar een opblaasbaar kerstfiguur dan bent u op onze website aan het juiste adres. Opblaasbare kerstfiguren koopt u bij ons namelijk zeer voordelig en wij hebben een ruim aanbod. Bij ons vindt u ook verlengsnoeren, buiten stopcontacten en stekkerdozen, zodat u uw opblaasbare kerstfiguren altijd makkelijk kunt aansluiten op stroom. Bovendien, als u vandaag nog besteld, ontvangt u het morgen al in huis.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant: