123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstdorp opzetten

123led helpcentrum: Meest voorkomende kerstverlichting problemen
Een kerstdorp is de perfecte manier om uw kersthuisjes en andere kleine decoratiestukken uit te stallen als één mooi geheel. Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe u uw kerstdorp kunt opbouwen en geven wij u wat handige tips. Natuurlijk komt er nog heel wat creatieve vrijheid bij kijken, wij geven u gewoon wat handige stappen en tips mee!

Zoek een plekje voor uw kerstdorp

Er zijn vast genoeg plekken in uw huis waar u een kerstdorpje zou kunnen uitstallen. Denk hierbij aan:
  • Onder de kerstboom
  • De vensterbank
  • Een tafel Dressoir
  • Op een plankje in een kastje
Houd er rekening mee dat het handig is als er een stopcontact in de buurt is. Zo kunt u makkelijk een stekkerdoos hierop aansluiten om uw dorpje te voorzien van stroom. Let ook op dat u het dorpje niet op een plek zet dat deze in de weg staat. Zo voorkomt u dat mensen hier per ongeluk tegenaan stoten.

Handige accessoires voor het opbouwen van een kerstdorp

Voordat u uw kerstdorp gaat opbouwen, is het handig om alle accessoires in huis te hebben. Denk hierbij aan:

Het opzetten van een kerstdorp

Bij het opzetten van uw kerstdorp kunt u bedenken welk thema u graag wilt terugzien in het dorpje. Vervolgens kunt u hier unieke taferelen en voorstellingen bij bedenken die u uitbeeldt met behulp van uw poppetje en huisjes. Het opzetten van een kerstdorp biedt enorm veel creatieve vrijheid, dus laat deze op de vrije loop!


 

Nadat u alles heeft neergezet, raden wij aan om de huisjes te voorzien van batterijen of stroom. Doe dit door de batterijen te vervangen en gebruik indien nodig het schuifknopje om het aan te zetten. Als de huisjes werken op stroom, steek dan de stekker in een stekkerdoos. Stop de stekkerdoos vervolgens in het stopcontact en zet deze aan. Verberg de stekkerdoos, zodat deze niet afleidt van het kerst tafereel.

Het kopen van artikelen voor uw kerstdorp

Bent u op zoek naar artikelen voor het opzetten van een kerstdorp? Deze vindt u voordelig op onze website. Bekijk hier ons brede aanbod aan kerstdorp huisjes. Ook vindt u bij ons kerstdorp accessoires die u kunt gebruiken voor het opzetten van uw kerstdorp. Als u vandaag een artikel besteld, ontvangt u het morgen al in huis.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant: