123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Govee RGBIC Smart LED Strip lights | Wi-Fi + Bluetooth | 10 meter

€ 39,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 33,02 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Maak uw huis gezelliger en levendiger met de Govee RGBIC Basic Wifi + Bluetooth Led Strip Lights. Deze veelzijdige led strips zijn perfect voor het verlichten van elke ruimte, van uw woonkamer tot uw slaapkamer en zelfs uw keuken. Met een lengte van 10 meter heeft u voldoende lengte voor het verlichten van verschillende ruimtes. Deze Govee led strip beschikt over RGBIC-technologie. Dit betekent dat de strip niet alleen de mogelijkheid biedt om te kiezen uit miljoenen RGB-kleuren, ook kan de led strip dankzij de RGBIC-technologie meerdere kleuren tegelijkertijd op één strip weergeven, wat zorgt voor een dynamisch en levendig lichtspektakel. Bovendien biedt de strip een breed scala aan kleuren en lichteffecten, waardoor u uw ruimte kunt aanpassen aan elke gelegenheid. Zo is het geschikt voor onder andere feestjes, maar ook rustige (film)avondjes thuis.

Met zowel wifi als bluetooth kunt u de verlichting bedienen via de Govee Home-app (iOS & Android) op uw smartphone. Hierdoor kunt u de kleuren en effecten aanpassen, timers instellen en zelfs synchroniseren met uw muziek voor een optimale ervaring. Daarnaast is de led strip compatibel met spraakassistenten Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor spraakbesturing mogelijk is voor ultiem gemak.

Dankzij de zelfklevende achterkant en de meegeleverde bevestigingsclips is de installatie eenvoudig en snel. U kunt de strip eenvoudig op elk schoon en droog oppervlak aanbrengen zonder extra gereedschap. Bovendien is de led strip flexibel en kan deze naar wens worden gebogen en gevormd, waardoor u geen beperkingen heeft aan waar en hoe u de verlichting wilt plaatsen.

Verder heeft deze led strip een maximale lichtopbrengst van 440 lumen, wat zorgt voor voldoende verlichting. Het verbruikt 18 W aan stroom en de strip gaat maar liefst 50.000 branduren mee.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Govee Lengte: 10 m
Lichtkleur: RGBIC info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Lichtopbrengst: 440 lumen info Led per meter: 18
Protocol: Wifi + Bluetooth info Aanloopsnoer: 1.5 m
Watt: 18 W Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Type: Slimme ledstrip Nummer: H618C3D1
Dimbaar: Ja, via app info Energielabel: G info
Voltage: 100-240 V Extra info: Handleiding
Branduren: 50.000 uur Oud voor nieuw: uw oude apparaat info