123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Govee Smart Light Bulb E27 | RGBWW | Wi-Fi + Bluetooth | 9W

€ 13,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 11,53 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Deze 9 W Govee led lamp is een slimme en veelzijdige RGB-lamp die uw verlichtingservaring naar een hoger niveau tilt. Met deze lamp kunt u eenvoudig een unieke sfeer creëren in elke ruimte van uw huis. Deze slimme Govee lamp biedt meer dan 16 miljoen RGB-kleuren en verschillende wittinten, zodat u altijd de perfecte verlichting heeft voor elke gelegenheid. Dankzij de maximale lichtopbrengst van 800 lumen bent u verzekerd van voldoende verlichting in een ruimte.

Dankzij de ingebouwde wifi en bluetooth-connectiviteit kunt u de lamp gemakkelijk bedienen via de Govee Home-app (iOS & Android) op uw smartphone. Hier kunt u ook de lamp met andere Govee lampen koppelen. U kunt de kleuren aanpassen, de helderheid regelen en zelfs schema’s instellen om uw verlichting automatisch aan te passen aan uw dagelijkse routine. Bovendien is de lamp compatibel met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor u de verlichting eenvoudig kunt bedienen met uw stem.

Daarnaast is deze slimme Govee lamp voorzien van een muziekmodus, waarbij de lampen synchroniseren met uw muziek voor een optimale ervaring en lichtshow. Dit maakt het de ideale keuze voor feestjes of gezellige avonden thuis. Daarnaast kunt u met de DIY/doe-het-zelf-modus uw eigen kleurcombinaties en lichteffecten creëren, zodat u uw verlichting volledig kunt personaliseren. Ook kunt u kiezen uit 8 vooraf ingestelde scènemodi.

De installatie is eenvoudig: schroef de lamp in een bestaande E27-fitting, verbind deze met uw wifi-netwerk en u bent klaar om te gaan. De lamp is energiezuinig, wat betekent dat u kunt genieten van prachtige verlichting zonder uw energierekening te verhogen.
Specificaties
Merk: Govee Voltage: 100-240 V
Lichtkleur: RGBWW info Branduren: 50.000 uur
Lichtopbrengst: 800 lumen info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Protocol: Wifi + Bluetooth info Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Watt: 9 W Nummer: H6004CC1
Type: Slimme verlichting Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Dimbaar: Ja, via app info