123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zwevende kaarsen

Zwevende led kaarsen voordelig kopen

Bestel hier zwevende led kaarsen. Deze creëren een magische en sfeervolle ambiance, perfect voor bijzondere gelegenheden of decoratieve accenten in uw interieur. De kaarsen geven de illusie dat ze in de lucht zweven, terwijl ze een zacht, flikkerend licht verspreiden dat lijkt op een echte kaarsvlam.


Zwevende led kaarsen goedkoop bestellen

Zwevende led kaarsen zijn dé oplossing voor wie een betoverende sfeer wil creëren in huis of tijdens speciale gelegenheden. Deze kaarsen lijken moeiteloos in de lucht te zweven, wat zorgt voor een uniek decoratief effect. Lees hieronder meer over zwevende led kaarsen of bestel hierboven direct de kaarsen die u zoekt.

Wat zijn zwevende kaarsen?

Zwevende kaarsen zijn decoratieve kaarsen die, door middel van een transparante draad, de illusie geven dat ze in de lucht zweven. In plaats van een traditionele vlam gebruiken deze kaarsen led verlichting, die een zacht, flikkerend effect creëert, vergelijkbaar met het licht van een echte kaars. Deze kaarsen zijn ideaal voor het creëren van een magische sfeer tijdens speciale gelegenheden, zoals bruiloften, feesten, of thematische decoraties in huis. Natuurlijk kunnen ze ook perfect gebruikt worden al decoratiestuk tijdens de wintermaanden.

Op deze plekken komen zwevende kaarsen perfect van pas

Zwevende led kaarsen ziet u waarschijnlijk niet elke dag. Alhoewel ze perfect passen als sfeervolle decoratie in bijvoorbeeld uw woonkamer, komen de kaarsen ook goed van pas op de volgende unieke plekken:

  • Bruiloften: creëer een romantische en magische sfeer door de kaarsen te gebruiken als decoratie tijdens de ceremonie of receptie.
  • (Thema) feestjes: voeg een unieke ambiance toe aan themafeesten, diners of verjaardagen.
  • Kerstdecoratie: hang zwevende led kaarsen bij de kerstboom of aan het plafond voor een feestelijke uitstraling.
  • Halloween decoratie: geef uw huis een mysterieuze en betoverende sfeer tijdens Halloween.

Zwevende led kaarsen komen dus op veel momenten en verschillende plekken perfect van pas.

Het ophangen van zwevende led kaarsen

Het installeren van de zwevende led kaarsen is erg makkelijk, namelijk:
  1. Stop batterijen in de kaarsen en/of kijk of deze werken.
  2. Bepaal waar u de kaarsen wilt ophangen.
  3. Monteer de haakjes aan het plafond.
  4. Maak het uiteinde van het draad vast aan de haakjes.
  5. Zet de kaarsen aan met de aan/uit-knop of de afstandsbediening.

Na het ophangen geniet u direct van de magische sfeer die de zwevende led kaarsen creëren.

Zwevende led kaarsen met timerfunctie

De timerfunctie van zwevende led kaarsen is een handige manier om automatisch van sfeerverlichting te genieten zonder dat u ze handmatig hoeft in- of uit te schakelen. Vaak hebben deze kaarsen een ingebouwde timer die eenvoudig kan worden ingesteld via de aan/uit-knop of een afstandsbediening. Met de timerfunctie kunt u bijvoorbeeld instellen dat de kaarsen 6 uur lang branden en daarna automatisch uitschakelen. De volgende dag gaan ze op hetzelfde tijdstip weer aan. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar zorgt ook voor efficiënter batterijgebruik, zodat u langer van de verlichting kunt genieten.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werken zwevende led kaarsen?

Zwevende led kaarsen worden opgehangen met transparante draad, waardoor het lijkt alsof ze in de lucht zweven. Ze zijn voorzien van led licht, dat een flikkerend effect creëert dat lijkt op een echte kaarsvlam.

Hoelang gaan de batterijen van zwevende led kaarsen mee?

De batterijduur varieert per model, maar de meeste zwevende led kaarsen gaan tussen de 100 en 200 branduren mee, afhankelijk van het gebruik en de batterijcapaciteit.

Waar koop ik zwevende led kaarsen?

Zwevende led kaarsen koopt u met laagsteprijsgarantie bij 123led.nl. U kiest voor 5 of 10 led kaarsen die worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en toverstaf afstandsbediening.
 
Wilt u meer weten over ons assortiment aan zwevende led kaarsen? Of heeft u vragen over de andere soorten led verlichting in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.