123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Eglo Tafellampen

De goedkoopste Eglo tafellampen kopen

Bestel op deze pagina goedkoop Eglo tafellampen. Hier kunt u terecht voor verschillende soorten tafellampen in kleuren zoals zwart, wit, grijs, zandkleur, brons en goud. Ook kunt u kiezen voor dimbare en oplaadbare tafellampen met instelbaar wit licht. Zo heeft u voor elke gelegenheid de juiste verlichting. Bestel vandaag uw nieuwe Eglo tafellamp.


Koop voordelig Eglo tafellampen

Eglo tafellampen staan bekend om hun stijlvolle ontwerpen, hoogwaardige kwaliteit en veelzijdigheid. Of u nu op zoek bent naar een moderne lamp voor uw woonkamer, een sfeervolle aanvulling op uw slaapkamer of functionele verlichting voor uw werkplek, de Eglo tafellampen zijn de ideale verlichtingsoplossing. Lees hieronder meer over de Eglo tafellampen of bestel hierboven direct de lamp waar u naar op zoek bent.

Het gebruik van Eglo tafellampen in uw interieur

Tafellampen zijn niet zomaar decoratieve items; ze spelen een cruciale rol in de sfeer en functionaliteit van elke ruimte. De juiste tafellamp kan uw interieur niet alleen verfraaien, maar ook helpen om een prettige en persoonlijke ambiance te creëren. Ze bieden directe verlichting waar dat nodig is, zoals bij lezen, werken of het verlichten van donkere hoeken in huis. Eglo tafellampen combineren deze praktische functies met een aantrekkelijk ontwerp, waardoor ze zowel functioneel als decoratief zijn.

Ons assortiment Eglo tafellampen voor verschillende interieurstijlen

Eglo biedt tafellampen in een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen, zodat er voor elk interieurstijl een geschikte tafellamp te vinden is. Of u nu houdt van een minimalistische, industriële look of de voorkeur geeft aan een klassieke en warme sfeer, er is altijd een Eglo lamp die bij u en uw interieur past. Lees hieronder wat voor stijlen Eglo tafellampen wij in ons assortiment hebben.

  • Modern en strak: als u liefhebber bent van strakke lijnen en minimalistische designs, kies dan voor een Eglo tafellamp met een eenvoudig en modern ontwerp. Zo vindt u in ons assortiment modellen met metalen of chromen afwerkingen. Deze lampen zijn ideaal voor moderne interieurs waar functionaliteit en stijl hand in hand gaan.
  • Klassiek en tijdloos: voor een meer traditionele uitstraling kunt u kiezen voor een lamp met een klassieke uitstraling. Denk aan warme tinten, messing details of stoffen lampenkappen. Deze modellen voegen direct een gezellige en elegante sfeer toe aan uw ruimte.
  • Industriële charme: de industriële stijl blijft populair, en met de juiste Eglo tafellamp voegt u eenvoudig een robuuste en stoere uitstraling toe aan uw interieur. Deze modellen hebben vaak ruwe materialen zoals staal, metaal en beton en komen goed tot hun recht in lofts of moderne woonkamers.
  • Natuurlijk en organisch: als u meer iets rustgevends zoekt, overweeg dan een lamp met natuurlijke materialen zoals hout. Deze Eglo tafellampen brengen een ontspannen en organische sfeer in huis, perfect voor bijvoorbeeld een Scandinavisch of Bohemian interieur.

Zo zit er voor vrijwel elke interieurstijl een geschikte Eglo tafellamp tussen die uw ruimte op een stijlvolle, passende en sfeervolle manier kan verlichten.

Eglo’s tafellampen met instelbare lichtsterktes en lichtkleuren voor elke situatie

In ons assortiment vindt u voornamelijk tafellampen zonder lichtbron, waardoor u deze zelf nog moet kopen. Maar een deel van de tafellampen hebben al een geïntegreerde lichtbron. Sommige van deze Eglo tafellampen zijn ook dimbaar, wat betekent dat u de lichtsterkte kunt aanpassen aan het moment van de dag, de gelegenheid of de sfeer die u wilt creëren. Van fel, gericht licht voor werken of lezen tot zachte, sfeervolle verlichting voor een ontspannen avond op de bank. Een dimbare tafellamp biedt u maximale flexibiliteit in het gebruik van uw verlichting, zodat u altijd de juiste sfeer kunt creëren in elke ruimte.

 

Daarnaast zijn er ook Eglo tafellampen met een instelbare lichtkleur. Zo kunt u dan kiezen uit extra warm wit licht tot helder wit licht. Zo heeft u met 1 lamp de ideale verlichtingsoplossing voor verschillende momenten, of dit nu tijdens een gezellige filmavond is of tijdens het thuiswerken.

Geschikte ruimtes voor Eglo tafellampen

Een tafellamp is niet alleen een mooie toevoeging aan uw interieur, maar ook een praktische lichtbron die u kunt inzetten op verschillende plekken in huis. Denk aan:
  • Woonkamer: plaats een Eglo tafellamp op een bijzettafel naast de bank voor extra sfeer tijdens het lezen of tv-kijken. Het is ook een stijlvol decoratief element dat warmte en gezelligheid toevoegt aan de ruimte.
  • Slaapkamer: een Eglo tafellamp op het nachtkastje is de perfecte oplossing voor een zachte, ontspannende verlichting voordat u gaat slapen. Kies voor een dimbare led lamp of dimbare tafellamp met geïntegreerde lichtbron om de lichtsterkte aan te passen aan uw wens.
  • Werkkamer of kantoor: voor functioneel werklicht is een Eglo tafellamp met verstelbare arm of kap ideaal. Zo kunt u het licht richten waar u het nodig heeft, bijvoorbeeld op uw bureau, voor een productieve werkdag. In dit soort situaties is een helder witte lichtkleur ook een ideale keuze.
  • Hal of gang: een tafellamp in de hal zorgt voor een warm welkom voor gasten en creëert een gezellige sfeer bij binnenkomst.
  • In de tuin: bovendien vindt u in ons assortiment ook Eglo tafellampen die buitenshuis gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld op uw tuintafel of bijzettafel in een overkapping. Deze hebben een beschermingsklasse van IP44 of IP54, wat betekent dat ze in ieder geval bestand zijn tegen opspattend of sproeiend regenwater vanuit elke hoek.

Of u nu een tafellamp nodig heeft voor uw slaapkamer, woonkamer, werkkamer of in de tuin, in ons assortiment vindt u gegarandeerd een geschikte Eglo tafellamp.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn de Eglo tafellampen dimbaar?

In ons assortiment vindt u meerdere tafellampen met geïntegreerde lichtbron die dimbaar zijn. Ook vindt u tafellampen die geen lichtbron hebben en die u dus zelf moet aanschaffen. Dan kunt u in dat geval ook kiezen voor een diimbare led lamp.

Worden de Eglo tafellampen geleverd met een lichtbron?

Niet allemaal. U kunt kiezen voor Eglo tafellampen met geïntegreerde lichtbron of voor een tafellamp armatuur waarbij u zelf nog de led lamp bij moet kopen. Het voordeel hiervan is dat u zelf bepaalt welke lichtkleur en lichtsterkte u in een ruimte wilt hebben.

Kan ik Eglo tafellampen ook buiten gebruiken?

Dat is afhankelijk van de beschermingsklasse, ook wel IP-waarde genoemd. Zolang de Eglo tafellamp een beschermingsklasse heeft van IP44 of hoger, kunt u deze met een gerust hart buiten gebruiken.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Eglo tafellampen of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.