123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Eglo Plafondventilatoren

De goedkoopste Eglo plafondventilatoren kopen

Bestel voordelig een Eglo plafondventilator. Hiermee creëert u verlichting en verkoeling in één. Bovendien kunt u dankzij de instelbare kleurtemperatuur kiezen vanaf warm wit licht tot koud wit licht. Zo past u eenvoudig de lichtkleur aan tijdens verschillende gelegenheden, of dit nu tijdens het koken is of tijdens een sfeervolle filmavond. 


Bestel voordelig Eglo plafondventilatoren

Een plafondventilator is niet alleen functioneel, maar kan ook een stijlvolle toevoeging zijn aan uw interieur. De plafondventilatoren van Eglo staan bekend om hun strakke ontwerpen, stille werking en energiezuinigheid. Of u nu op zoek bent naar verkoeling in de zomer of juist warme lucht wilt circuleren in de winter, een Eglo plafondventilator biedt het hele jaar door comfort. Lees hieronder meer over de plafondventilatoren van Eglo of bestel hierboven direct de ventilator die u zoekt.

Energiezuinige Eglo ventilatoren met led verlichting

Eglo plafondventilatoren zijn ontworpen met de nieuwste technologieën, zodat ze niet alleen stil, maar ook uiterst energiezuinig zijn. De modellen zijn uitgerust met een geïntegreerde led lamp, waardoor u twee essentiële functies combineert: verlichting en luchtcirculatie. Dankzij de led technologie bespaart u op uw energiekosten zonder in te leveren op de kwaliteit van de verlichting.

Voordelen van Eglo led plafondventilatoren

Er zijn een meerdere voordelen verbonden aan de Eglo plafondventilatoren. Een paar van deze voordelen zijn:

  • Stille werking: de led plafondventilatoren van Eglo zijn erg stil wanneer ze aanstaan. De motor van de ventilator produceert slechts 47 decibel.
  • Eenvoudig te bedienen: u kunt de Eglo led plafondventilator op twee manieren bedienen, namelijk via de wandschakelaar of via de meegeleverde afstandsbediening.
  • Instelbare lichtkleuren: de plafondventilatoren verspreiden instelbaar wit licht. Zo kiest u met de meegeleverde afstandsbediening tussen lichtkleuren vanaf warm wit licht tot koud wit licht. Zo heeft u voor elke gelegenheid de ideale verlichting, of u nu aan het koken bent, aan het thuiswerken bent of op de bank tv kijkt. U kunt met de afstandsbediening zelfs het licht dimmen.
  • Aanpasbare instellingen: naast de lichtkleur kunt u ook kiezen uit 3 verschillende snelheden voor de ventilator. Zo heeft u tijdens hele warme zomerdagen of minder warme dagen altijd de ideale snelheid en dus lichtcirculatie.

Of u nu de Eglo plafondventilator in uw slaapkamer, woonkamer of kantoor plaatst, met de instelbare lichtkleuren, helderheid, snelheden en de fluisterstille motor is deze led ventilator voor elke ruimte geschikt.

Moderne Eglo plafondventilatoren passen bij elk interieur

Eglo plafondventilatoren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of u nu een modern, klassiek of industrieel interieur heeft, de Eglo plafondventilatoren passen er perfect bij. De strakke en elegante ontwerpen van Eglo zorgen ervoor dat de ventilatoren niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging vormen voor uw woon- of werkruimte. Daarnaast zijn de ventilatoren zo ontworpen dat ze weinig onderhoud nodig hebben en jarenlang meegaan. Dit maakt ze een duurzame oplossing voor uw huis of kantoor.

Waarom u moet kiezen voor een Eglo plafondventilator

Eglo staat al jaren bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen voor binnen- en buitenverlichting. De plafondventilatoren van dit merk bieden dan ook dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Eglo mag en kan verwachten. Door te kiezen voor een Eglo plafondventilator profiteert u van:

  • Stilte en energiezuinigheid: krachtige prestaties zonder storend geluid of hoog energieverbruik.
  • Multifunctionaliteit: verkoeling en verlichting in één product, met led technologie voor een lagere energierekening.
  • Gebruiksgemak: eenvoudige bediening via de meegeleverde afstandsbediening of wandbediening.
  • Stijlvol ontwerp: geschikt voor elke interieurstijl, van modern tot klassiek.

Zo kiest u voor een plafondventilator van een betrouwbaar merk met een laag energieverbruik, hoge lichtopbrengst, zeer stille motor en een ontwerp dat past bij verschillende interieurstijlen.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe stil zijn Eglo plafondventilatoren tijdens gebruik?

Eglo plafondventilatoren produceren slechts 47 decibel. Ze zijn ontworpen met stille motoren, waardoor ze zelfs op hogere snelheden nauwelijks geluid maken. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in slaapkamers, woonkamers of kantoren.

Kunnen Eglo plafondventilatoren op afstand bediend worden?

Ja, de Eglo plafondventilatoren worden geleverd met een afstandsbediening, waarmee u de snelheid, lichtsterkte en lichtkleur eenvoudig kunt aanpassen. Ook zijn de plafondventilatoren te bedienen via een wandschakelaar.

Hebben Eglo plafondventilatoren ingebouwde verlichting?

Ja, de modellen van Eglo plafondventilatoren zijn uitgerust met geïntegreerde led verlichting, waardoor ze niet alleen zorgen voor luchtcirculatie, maar ook als energiezuinige lichtbron dienen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Eglo plafondventilatoren of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.