123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Eglo Inbouwspots

De goedkoopste Eglo inbouwspots kopen

Bestel hieronder goedkoop één of meerdere Eglo inbouwspots. U vindt hier voornamelijk slimme spots die op afstand te bedienen zijn via Zigbee 3.0 en/of bluetooth. Deze zijn verkrijgbaar in onder andere zwart, wit en nikkel en zijn zeer energiezuinig. Koop vandaag nog een nieuwe slimme Eglo inbouwspot om uw huis te personaliseren.


Bestel goedkoop Eglo inbouwspots

Inbouwspots zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als onderdeel van moderne interieurverlichting. Ze bieden niet alleen een praktische oplossing, maar dragen ook bij aan de sfeer en uitstraling van een ruimte. De inbouwspots van Eglo zijn hierin een ideale keuze. Met een breed scala aan designs, functionaliteiten en duurzame led technologie, bieden deze spots zowel esthetische als praktische voordelen voor elke ruimte in huis of kantoor. Of u nu op zoek bent naar verlichting voor uw woonkamer, keuken of kantoor, Eglo inbouwspots passen perfect in elk interieur. Lees hieronder meer over Eglo inbouwspots of bestel hierboven direct de spot die u zoekt.

Geschikte ruimtes voor Eglo inbouwspots

Eglo inbouwspots kunnen in verschillende ruimtes in huis gebruikt worden. Een aantal van deze ruimtes zijn:

  • Woonkamer
  • Keuken
  • Slaapkamer
  • Werkkamer
  • De hal

De badkamer kan ook tot de mogelijkheid behoren, mits de Eglo led inbouwspot een IP-beschermingsklasse van 44 of hoger heeft. Naast ruimtes in huis, worden inbouwspots tegenwoordig ook veel in meer zakelijke omgevingen gebruikt. Denk aan:

  • Kantoren
  • Restaurants
  • Verschillende soorten winkels
  • Ateliers
  • Showrooms

Zo kunnen Eglo led inbouwspots eigenlijk in veel verschillende ruimtes gebruikt worden, of dit nu in een commerciële/zakelijke omgeving is of gewoon in huis. Het belangrijke is dat u voor deze ruimtes de geschikte kleurtemperatuur neemt. Ga voor een warm witte lichtkleur in een ruimte die gezellig en sfeervol belicht moet worden, of ga voor koel of koud wit licht voor ruimtes waarin duidelijke/natuurlijke verlichting nodig is.

De voordelen van de Eglo inbouwspots in ons assortiment

De Eglo inbouwspots in ons assortiment beschikken over enkele handige kwaliteiten en dus voordelen. Dit zijn:

  • Verschillende kleuren: u vindt in ons assortiment inbouwspots in verschillende kleuren, zoals wit, zwart en nikkel. Zo heeft u voor ieder interieur een geschikte inbouwspot.
  • Slimme functies: in ons assortiment kunt u kiezen voor een slimme Eglo inbouwspot. Deze smart spots zijn via Zigbee 3.0 en/of bluetooth te koppelen aan de Smartcontrol-app. Vervolgens bedient u uw verlichting via uw smartphone of tablet. Wissel zo eenvoudig tussen instelbare RGB-kleuren of instelbaar wit licht, vanaf warm wit tot koud wit licht. Ook kunt u het licht dimmen via de app.
  • Meerdere bedieningsmogelijkheden: naast de Eglo Smartcontrol-app, kunt u de slimme Eglo inbouwspots ook bedienen via een afstandsbediening of met spraakbesturing.
  • Kantelbaar: de Eglo inbouwspots zijn kantelbaar. Hierdoor kunt u eenvoudig specifieke objecten of delen van een ruimte in de spotlight zetten, afhankelijk van waar u het licht op dat moment nodig heeft.

De Eglo inbouwspots in ons assortiment zijn ideaal om te gebruiken om uw huis op een sfeervolle en gerichte manier te verlichten.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn Eglo inbouwspots dimbaar?

Veel Eglo inbouwspots zijn dimbaar. De slimme inbouwspots zijn tevens ook dimbaar, via de Smartcontrol-app. In de productomschrijvingen en specificaties staat benoemd of een spot dimbaar is of niet.

Zijn Eglo inbouwspots geschikt voor buitengebruik?

Zolang een Eglo inbouwspot een beschermingsklasse heeft van minimaal IP44, kunt u de spot (overdekt) buiten gebruiken. De inbouwspot is in dat geval namelijk beschermd tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek. Hoe hoger de waarde, des te meer weersomstandigheden de spot kan verdragen.

Waar koop ik Eglo inbouwspots?

Eglo inbouwspots koopt u met laagsteprijsgarantie bij 123led.nl. Hier vindt u (slimme) spots in verschillende kleuren en met instelbare lichtkleuren. Zo heeft u voor elke gelegenheid de juiste verlichting bij de hand.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Eglo inbouwspots of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.