123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

WiZ Smart Tafellamp | RGB + 2200-6500K | 13.5W

Omschrijving
Deze slimme WiZ draagbare lamp is de ideale combinatie van functionaliteit en stijl, ideaal voor elke ruimte in uw huis. Deze 13,5W draagbare lamp biedt flexibel licht, dat u eenvoudig kunt aanpassen aan uw stemming of activiteit. Of u nu helder licht nodig heeft om te lezen, een warme gloed voor een gezellige sfeer of levendige kleuren voor tijdens een feestje, met de WiZ draaglamp creëert u altijd de juiste ambiance. Met een maximale lichtopbrengst van 400 lumen verlicht u eenvoudig een hoek in de kamer.

Daarnaast is het mogelijk om de bovenkant van de draagbare lamp een andere kleur te laten verspreiden dan de onderkant. Zo ontwerpt en personaliseert u eenvoudig zelf nieuwe lichtscènes en modi. U kunt kiezen tussen extra warm wit tot koud wit licht en instelbare RGB-kleuren.

Dankzij de draadloze bediening via de WiZ-app (voor iOS en Android) op uw smartphone of tablet of via een spraakassistent (Alexa, Google of Siri), heeft u de volledige controle over de verlichting, waar u ook bent. Of gebruik de WiZ afstandsbediening. De ingebouwde batterij maakt de lamp volledig draagbaar, zodat u het eenvoudig kunt verplaatsen. Met zijn minimalistische design past de slimme WiZ draaglamp naadloos in elk interieur, terwijl de robuuste constructie zorgt voor een lange levensduur. Deze slimme lamp biedt ook handige automatiseringsopties. Stel eenvoudig schema’s in, zodat de verlichting automatisch aangaat wanneer u thuiskomt of dimt als het bedtijd is.

Let op: maakt u gebruik van minimaal 2 WiZ-lampen, kunt u in de app de SpaceSense-functie aanzetten. Hiermee veranderen uw lampen in bewegingssensoren en zullen deze dus automatisch aanspringen als u een ruimte in loopt.
Specificaties
Merk: WiZ Branduren: 25.000 uur
Lichtkleur: RGBWW info Aan/uitschakelingen: 50.000
Lichtopbrengst: 400 lumen info Hoogte: 193 mm
Protocol: Wifi info Diameter: Ø 116 mm
Kleurtemperatuur: RGB + 2200-6500 K info CRI: Ra> 80 info
Watt: 13,5 W Materiaal: Kunststof
Type: Slimme draaglamp Klasse: II
Dimbaar: Ja, via app info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Voltage: 220-240 V Gebruik: Binnen
Kleur: Wit Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Lamp inbegrepen: Ja
Bestel mee:
WiZ Bewegingssensor (draadloos)

WiZ Bewegingssensor (draadloos) voor € 19,50

WiZ Afstandsbediening

WiZ Afstandsbediening voor € 15,50