123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

WiZ Slimme Draaischakelaar | USB oplaadbaar | Wit

Omschrijving
Maak uw slimme huis compleet met de WiZ Smart Dial Switch. Deze schakelaar biedt u moeiteloos controle over uw verlichting. Met de WiZ Smart Dial Switch kunt u eenvoudig de helderheid aanpassen en lichtscènes selecteren die passen bij uw stemming of activiteit. Dit doet u door op het paneel te tikken. Door aan de draaiknop te draaien kunt u het licht aan- of uitzetten en dimmen. U kunt tot vier favoriete lichtinstellingen instellen en met één draai aan de knop schakelen tussen verschillende sferen, van helder en energiek tot warm en ontspannen. Let wel op dat de verlichting binnen een bereik van 15 meter van de schakelaar moet zijn.

Deze slimme lichtschakelaar beschikt verder over een USB oplaadbare lithium batterij die op te laden is via de USB-C poort. Dankzij de led ringindicator kunt u zien of de batterij opgeladen moet worden en wanneer uw lampen aan staan. Daarnaast bewaakt dit draagbare bedieningsaccessoire het energieverbruik en biedt het de mogelijkheid om schema's in te stellen voor uw verlichting.

Bovendien werkt de WiZ Smart Dial Switch naadloos samen met de WiZ-app (iOS & Android), waardoor u uw verlichting kunt bedienen via uw smartphone, zelfs als u niet thuis bent. Daarnaast ondersteunt de WiZ Smart Dial Switch ook spraakbediening via populaire platforms zoals Google Assistant, Siri en Amazon Alexa, wat betekent dat u uw verlichting kunt aanpassen met uw stem.

De installatie is eenvoudig en snel, zonder gedoe met bedrading. Dankzij de draadloze technologie kunt u de schakelaar overal in huis plaatsen waar u maar wilt. Monteer de basis op een handige locatie en bevestig de lichtschakelaar. Maak de magnetische plaat eenvoudig los voor draagbare, draadloze lichtbediening waar u deze ook nodig heeft. U kunt dan vervolgens de draaischakelaar aan één kamer koppelen en alle lampen die aan die kamer gekoppeld zijn, bedienen. 
Specificaties
Merk: WiZ Beschermingsniveau: IP20 info
Protocol: Wifi info Materiaal: Kunststof
Type: Slimme draaischakelaar Klasse: III
Batterijen inbegrepen: Ja WiFi: Ja 2.4 GHZ
Voltage: 5 V Gebruik: Binnen
Kleur: Wit Wifi bereik: max. 15 m
Branduren: 50.000 uur Extra info: Handleiding
Afmetingen: 86 x 86 x 25 mm (lxbxh)