Hoera, wij bestaan 10 jaar! Profiteer 10 dagen lang van 10% korting op alles van ons huismerk en win mooie prijzen!
123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly tree topper RGBW | USB-C | Multicolor (76 leds, Wifi & Bluetooth, IP20)

€ 49,95 10% korting:
€ 44,96 (Inclusief 21% BTW)
(€ 37,16 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Maak uw kerstboom helemaal af met deze tree topper van Twinkly. De tree topper in de vorm van een ster heeft maar liefst 76 levendige led lampjes die zorgen voor buitengewoon helder licht. Door de tree topper te koppelen aan de Twinkly app (geschikt voor Android en iOS), kunt u de lamp eenvoudig bedienen en laten samenwerken met andere Twinkly verlichting.

In de app kunt u kiezen uit unieke lichteffecten en animaties en kunt u deze zelf creëren. U heeft bovendien keuze uit meer dan 16 miljoen lichtkleuren, waaronder wittinten. In de app is het ook mogelijk om het licht te laten synchroniseren met muziek of verlichtingspatronen van andere Twinkly (kerst)verlichting. Naast het bedienen van de tree topper met de app, kunt u ook gebruikmaken van een spraakbesturingssysteem als Alexa en Google.

Let op: De USB-C voeding wordt niet meegeleverd. De groene aanvoerdraad (2 meter) en zwarte verbindingdskabel (50 cm) zorgen ervoor dat u doorgaans genoeg lengte heeft naar het stopcontact toe.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Twinkly Afmetingen: 3 x 20 x 26 cm (lxbxh)
Lichtkleur: RGBW Beschermingsniveau: IP20
Protocol: Bluetooth, Wi-Fi Aantal leds: 76
Type: Slim kerstdecoratie Stekker type: Type F
Soort: Kerstster Gebruik: Binnen
Voeding: USB-C Aanloopsnoer: 2.5 m
Dimbaar: Ja, via app Handleiding: Handleiding
Voltage: 220-240 V Oud voor nieuw: uw oude apparaat
Werkt met
WiFi Bluetooth Google Razer HomeKit

Meer informatie over de Twinkly kerstverlichting
 

U kunt bepalen wat de precieze kleuren van de verlichting worden, wat de effecten zijn en hoe laat de verlichting aan gaat. De lampjes zijn dan ook allemaal afzonderlijk van elkaar te besturen. De producten van Twinkly kunnen daarnaast aan elkaar gekoppeld worden, zodat u ze tegelijkertijd kunt besturen. De verlichting is ook compatibel met uw Smart Home-systemen (Google Assistant of Amazon Alexa), zodat u het met uw stem kunt aansturen.

Wilt u helemaal gaan voor een perfecte kerstsfeer of geeft u bijvoorbeeld een kerstfeestje? De lampjes zijn tevens te synchroniseren met uw muziek, zodat de effecten 'dansen' op de muziek. Zo creëert u een kerst om nooit te vergeten. Gebruik hiervoor de Twinkly Music Dongle.