123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nedis SmartLife Sleutelkast | Bluetooth | IPX5 | Zwart

€ 76,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 63,60 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Bent u op zoek naar een veilige manier om uw sleutels te beheren? De Smartlife Sleutelkluis biedt de oplossing. Dit moderne en robuuste zwarte sleutelkastje zorgt ervoor dat uw sleutels altijd veilig zijn, maar toch eenvoudig toegankelijk voor geautoriseerde gebruikers. Ideaal voor thuisgebruik, bij bedrijfspanden of tijdens vakantieverhuur zoals Airbnb. Naast sleutels kunt u ook keycards, creditcards en andere waardevolle spullen opbergen.

Met de geavanceerde bluetooth-technologie kunt u de kluis eenvoudig bedienen via uw smartphone. Hierdoor hoeft u nooit meer te zoeken naar sleutels of u zorgen te maken over verloren sleutels. U kunt de toegang tot deze kluis delen met anderen, zoals familieleden, vrienden of tijdelijke bezoekers zonder fysieke sleutels over te hoeven dragen. Het instellen en beheren van toegangscodes en bluetooth-connecties is eenvoudig en snel, zodat u altijd volledige controle hebt over wie toegang heeft tot uw sleutels. Bovendien kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een eenmalige code of een tijdelijke code. De Nedis SmartLife-app (Android en iOS) houdt een logboek bij van iedereen die het kluisje opent. U kunt via de app ook zelf de Nedis sleutelkluis openen. Daarnaast kunt u de kluis ook openen via een lokale permanente toegangscode of via een tijdelijke toegangscode dat is gegenereerd door de Nedis SmartLife-app.

De Smartlife Sleutelkluis is ontworpen om verschillende (zware) weersomstandigheden te kunnen ondergaan. Dankzij de IPX5-classificatie is het kastje bestand tegen regen en sproeiend water, wat het ideaal maakt voor buitengebruik. U kunt dit kluisje dus aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand monteren of met de beugel ophangen aan een deurknop zonder u zorgen te maken over de invloeden van het weer. 

Deze Nedis SmartLife sleutelkluis werkt op 2 AA batterijen (niet meegeleverd). Deze hebben een levensduur van ongeveer 1 jaar. De kluis is ook voorzien van een C-type noodvoedingsinterface om de kluis van stroom te voorzien als de batterijen op zijn.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Nedis Afmetingen: 47 x 81 x 141 mm (lxbxh)
Protocol: Bluetooth info Beschermingsniveau: IP65 info
Type: Slimme sleutelkast Materiaal: RVS
Voeding: Batterijvoeding Gebruik: Buiten
Batterijtype: 2x AA Werktemperatuur: -20 tot +50 °C
Batterijen inbegrepen: Nee Extra info: Handleiding
Kleur: Zwart Oud voor nieuw: uw oude apparaat info