123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nedis SmartLife Outdoor | Springtouw | 3 meter | Bluetooth | Zwart

€ 29,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 24,75 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Geef uw fitnessroutine een slimme boost met het Nedis SmartLife Buitensport Springtouw. Dit geavanceerde springtouw is uitgerust met de nieuwste technologieën om uw workouts zowel leuk als effectief te maken. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit 3 verschillende trainingsmodi: vrije sprong, tijd aftellen en getallen tellen. Met Bluetooth-connectiviteit en een innovatieve Dual Hall sensor biedt dit springtouw een nauwkeurige tracking van uw springactiviteiten. Het touw heeft een verstelbare lengte van 3 meter, waardoor het geschikt is voor gebruikers van alle lengtes.

Het robuuste touw van PVC-materiaal garandeert duurzaamheid en een lange levensduur, zelfs bij frequent gebruik in de buitenlucht. Het is ontworpen om u te helpen bij het verbeteren van uw coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen. Een van de unieke kenmerken van dit springtouw is het geïntegreerde led-scherm. Dit scherm toont real-time gegevens zoals uw aantal sprongen en verbrande calorieën, waardoor u uw voortgang gemakkelijk kunt volgen en motiverend werkt om uw doelen te bereiken. Ook kunt u hier de batterijstatus aflezen en de aftelmodus gebruiken.

De bluetooth-functie maakt het mogelijk om deze gegevens te synchroniseren met uw smartphone, zodat u uw workouts kunt bijhouden en analyseren via de Nedis SmartLife-app (Android en iOS). De app maakt een rapport over onder andere de sprongnummers, calorieverbruik, duur en gemiddelde snelheid na elke sprong.

Daarnaast komt dit springtouw ook met snoerloze ballen. Deze ballen kunt u gebruiken in plaats van het touw voor een touwloze springervaring, ideaal voor beginners of kinderen of wanneer de ruimte beperkt is. Het Nedis SmartLife Springtouw is niet alleen functioneel, maar ook gemakkelijk mee te nemen in het bijgeleverde tasje, perfect voor workouts in de tuin, park of zelfs op vakantie.

Verder kunt u het Nedis springtouw opladen via de USB-C oplaadpoort. Wanneer het springtouw is opgeladen kunt u er tot 87 dagen lang gebruik van maken voordat deze weer opgeladen dient te worden. Dit slimme touw is voorzien van een ingebouwde trilmotor die u een subtiele herinnering geeft wanneer u uw doel heeft bereikt of wanneer de tijd voorbij is. De antislip handgrepen zijn daarnaast voorzien van ingebouwde gewichten voor meer kracht en stabiliteit tijdens uw sprongen.
Specificaties
Merk: Nedis Kleur: Zwart
Protocol: Bluetooth info Afmetingen: 27 x 3.050 x 27 mm (lxbxh)
Type: Slim springtouw Materiaal: ABS/PVC
Voeding: Batterijvoeding Werktemperatuur: 0 tot +50 °C
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info