123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nedis SmartLife Medicijndispenser | 28 Compartimenten | 9 alarmtijden per dag | Wi-Fi | Wit

€ 184,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 152,85 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Met deze Nedis Smartlife medicijndispenser zorgt u ervoor dat u nooit meer vergeet om uw medicijnen in te nemen. Dit apparaat biedt een uitstekende oplossing voor iedereen die regelmatig medicatie moet innemen. Deze dispenser is voorzien van 28 compartimenten. Elke sectie is zo ontworpen om de medicijnen veilig en gescheiden te houden, waardoor de kans op vergissingen in medicijninname aanzienlijk wordt verminderd. 

Omdat deze dispenser op wifi werkt, biedt het de mogelijkheid om tot 9 verschillende alarmtijden per dag in te stellen. Of het nu gaat om lichtalarmen of geluidsalarmen, u krijgt altijd op tijd een nauwkeurige waarschuwing om uw medicijnen in te nemen. Het LCD-scherm toont bovendien belangrijke informatie aan, zoals de tijd en de volgende geplande dosis, wat bijdraagt aan gebruiksgemak en zelfstandigheid.

Dankzij het ontwerp is de Smartlife medicijndispenser zeer gebruiksvriendelijk. De makkelijk te openen compartimenten zijn toegankelijk voor gebruikers van alle leeftijden, inclusief ouderen of personen met beperkte handvaardigheid, en de instellingen zijn eenvoudig aan te passen via de Nedis Smartlife-app (Android en iOS) of het apparaat zelf.

Verder heeft deze dispenser 9 doseringsringen, waardoor u tot 9 keer per dag (verschillende) medicijnen kunt verkrijgen via het apparaat. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Nedis Kleur: Wit
Protocol: Wifi info Afmetingen: 220 x 220 x 60 mm (lxbxh)
Type: Slimme dispenser Geschikt voor: Medicijnen, supplementen
Voeding: Batterijvoeding Extra info: Handleiding
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 3.8 V