123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nedif SmartLife Slimme stekkerdoos met energiemeter | Max. 3680W | Wit

€ 39,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 33,02 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Deze slimme Nedis SmartLife stekkerdoos maakt het mogelijk om uw 'normale/domme' apparaten in een handomdraai slim te maken. Wanneer u bijvoorbeeld een lamp op deze stekkerdoos aansluit, kunt u de lamp via de Nedis SmartLife-app (iOS & Android) aan- of uitschakelen, bedienen en personaliseren. U kunt via de app ook schema's instellen. Bovendien is deze slimme stekkerdoos voorzien van een energiemeter, waarmee u eenvoudig het stroomverbruik meet en controleert.

Daarnaast is deze smart stekkerdoos naast 4 stroompunten, ook voorzien van twee USB-A poorten en twee USB-C poorten. Zo kunt u eenvoudig elk USB-apparaat aansluiten en opladen. De USB-C poorten ondersteunen snelladen, zodat u uw apparaten in een mum van tijd heeft opgeladen.

Deze slimme stekkerdoos werkt verder via wifi, waardoor u geen aparte hub of bridge nodig heeft. U hoeft het enkel te verbinden met uw wifi-netwerk. Het is geschikt voor alle apparaten tot 3680 W. Daarnaast is het mogelijk om deze smart stekkerdoos te bedienen via spraakbesturing, zoals Amazon Alexa, Google Home en Siri.

U kunt deze slimme stekkerdoos ook laten samenwerken met andere Nedis SmartLife producten die in uw app gekoppeld staan. Dit apparaat is verder zeer geschikt om te gebruiken met Home-Entertainment apparatuur, zoals een tv, gameconsole en een hifi-set. Ook is het voorzien van overspanningsbeveiliging, waardoor het uw apparaten beschermt tegen plotselinge stroompieken.
Specificaties
Merk: Nedis Stekker type: Type-F (CEE 7/7)
Protocol: Wifi (Tuya) info Stroom: Max. 16 A
Type: Slimme stekkerdoos WiFi: Ja 2.4 GHZ
Voltage: 220-240 V Gebruik: Binnen
Kleur: Wit Aanloopsnoer: 2 m
Voltage type: AC Ingangsfrequentie: 50/60Hz
Afmetingen: 313 x 60 x 41 mm (lxbxh) Werktemperatuur: 0 tot +55 °C
Beschermingsniveau: IP21 info Extra info: Handleiding
Materiaal: PC Oud voor nieuw: uw oude apparaat info