123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Govee Wi-Fi Thermometer Hygrometer | Wit

€ 35,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 29,71 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
De Govee wifi thermo-hygrometer is een apparaat dat nauwkeurig de temperatuur en luchtvochtigheid in uw huis meet. Dankzij de wifi- en bluetooth-connectiviteit kunt u altijd en overal via de Govee Home-app (iOS & Android) op uw smartphone real-time gegevens controleren. Dit helpt u om een comfortabel en gezond binnenklimaat te behouden, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën of gevoelige luchtwegen.

U krijgt meldingen op uw telefoon als de temperatuur of luchtvochtigheid buiten uw ingestelde bereik valt, zodat u direct actie kunt ondernemen om uw leefomgeving aan te passen. Met de mogelijkheid om historische data te bekijken en trends te analyseren, kunt u inzicht krijgen in de omgevingscondities in uw huis en eventuele problemen snel identificeren. De temperatuurnauwkeurigheid is ± 0,3 ℃ en de vochtigheidsnauwkeurigheid is ± 3% RH. Door elke 2 seconden te vernieuwen, blijft u altijd op de hoogte. U kunt tot 20 dagen online de gegevens opslaan en tot 2 jaar gegevens exporteren via historische trends en grafieken.

De Govee wifi thermo-hygrometer is ideaal voor gebruik in woonkamers, slaapkamers, kelders en zelfs serres. Dankzij de eenvoudige installatie en het betrouwbare meetbereik, biedt dit apparaat een effectieve oplossing om uw binnenklimaat te beheren en te verbeteren. Met de Govee wifi thermo-hygrometer heeft u altijd controle over de luchtkwaliteit in uw huis, wat bijdraagt aan een gezondere en aangenamere leefomgeving.

Deze thermo-hygrometer werkt verder op 3 AA batterijen. Deze worden meegeleverd.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Govee WiFi: Ja 2.4 GHZ
Type: Slimme meter Werktemperatuur: -20 tot +50 °C
Batterijtype: 3x AA Nummer: H5179001
Batterijen inbegrepen: Ja Extra info: Handleiding
Dimbaar: Ja, via app info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Afmetingen: 83 x 80 x 29 mm (lxbxh)