123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Govee WIFI & Bluetooth Curtain Light

€ 99,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 82,60 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Deze sfeervolle Govee gordijnverlichting van 2 bij 1,5 meter biedt een unieke verlichtingservaring voor elke ruimte in uw huis. Of u nu een feestelijke sfeer wilt creëren voor een speciale gelegenheid of gewoon uw interieur wilt upgraden, de Govee gordijnverlichting biedt de perfecte oplossing.

De 520 led gordijnlampjes zijn uitgerust met een breed scala aan kleuren en lichtmodi die eenvoudig te bedienen zijn via de gebruiksvriendelijke Govee Home-app (iOS & Android). Met slechts een paar tikken op uw smartphone kunt u de lichtkleur, helderheid en effecten aanpassen aan uw stemming of thema van het moment. Van warm wit voor een gezellige avond tot levendige kleuren voor een feestje, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De installatie is zeer eenvoudig. U kunt gebruikmaken van de meegeleverde haken, plakband en/of naadloze spijkers. Zo is er voor iedere ruimte en plek een geschikte manier om de gordijnverlichting op te hangen.

Verder is het mogelijk om deze gordijnverlichting met DreamView en Music Mode te koppelen aan andere Govee smart lampen voor een ultieme en optimale ervaring. 

Daarnaast is de slinger voorzien van een USB-aansluiting, waardoor u deze gemakkelijk kunt aansluiten op een powerbank of adapter. Een van de kenmerken van deze verlichting is de mogelijkheid om muziekgestuurde lichteffecten in te stellen. Dankzij de ingebouwde microfoon synchroniseren de lampjes met uw favoriete nummers. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Govee Afmetingen: 1,5 x 2 mm (lxb)
Lichtkleur: RGBIC info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Protocol: Wifi + Bluetooth info Aanloopsnoer: 1.5 m
Watt: 25 W Werktemperatuur: -20 tot +50 °C
Type: Slimme verlichting Nummer: H70B13A1
Dimbaar: Ja, via app info Energielabel: G info
Voltage: 100-240 V Extra info: Handleiding
Branduren: 50.000 uur Oud voor nieuw: uw oude apparaat info