123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Govee TV Backlight 3 Lite | Geschikt voor 75-85 inch TV's

delivery 24h
Nu bestellen is maandag in huis
Omschrijving
De Govee Envisual TV Backlight is de ideale manier om uw kijkervaring thuis te verbeteren. Speciaal ontworpen voor tv's van 75 tot 85 inch, biedt deze slimme achtergrondverlichting kleurrijke en sfeervolle verlichting die automatisch reageert op het beeld op uw scherm. Met de Govee Home-app (iOS & Android) of via Amazon Alexa of Google Assistant kunt u eenvoudig de kleuren en helderheid aanpassen,. Hierdoor creëert u altijd de ideale sfeer of u nu een filmavond, een game-sessie of een ontspannen avondje tv-kijken plant. Bovendien is deze led strip voorzien van een extra warmwitte chip voor een nog betere film en/of gaming ervaring.

Daarnaast beschikt deze 24 W TV Backlight over een verbeterde cameratechnologie met fisheye-correctie en een verbeterde Govee Envisual-technologie. Dit zorgt voor het vergroten van effectieve kleurmatchingsbereik voor nauwkeurigere randen en voor een nauwkeurigere kleurregistratie.

Verder kunt u tot maximaal 7 andere subapparaten toevoegen om de lichteffecten van deze TV Backlight te synchroniseren. Het licht van de led strip heeft een maixmale lichtopbrengst van 612 lumen.

Dankzij de eenvoudige installatie met stevige zelfklevende tape en flexibele lichtstrips is de Govee TV Backlight binnen enkele minuten te gebruiken. U kunt de verlichting ook synchroniseren met uw favoriete muziek, waardoor uw woonkamer direct transformeert in een levendige en meeslepende omgeving.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Govee WiFi: Ja 2.4 GHZ
Lichtkleur: RGBICW info Led per meter: 30
Lichtopbrengst: 612 lumen info Aanloopsnoer: 1.5 m
Protocol: Wifi + Bluetooth info Geschikt voor: Voor tv's van 75-85 inch
Watt: 36 W Werktemperatuur: -10 tot +45 °C
Type: Slimme TV-ledstrip Nummer: H60993D2
Dimbaar: Ja, via app info Energielabel: G info
Voltage: 100-240 V Extra info: Handleiding
Branduren: 50.000 uur Oud voor nieuw: uw oude apparaat info