123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Govee RGBIC Interior Car Lights | 4x 30 cm | 30 Scene Mode + 4 Music Mode

€ 39,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 33,02 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
De Govee interieur autoverlichting tilt uw rijervaring naar een hoger niveau en zorgt voor extra sfeer tijdens het autorijden. Deze slimme verlichting, bestaande uit 4 lichtstrips, is eenvoudig te installeren en past perfect in uw auto-interieur.

De strips kunnen via de gratis Govee Home-app (iOS & Android) worden bediend, wat u de mogelijkheid geeft om uit 16 miljoen kleuren te kiezen en lichtpatronen te synchroniseren met uw favoriete muziek. U kunt kiezen uit 30 scènemodi en 4 muziekmodi en u kunt lichteffecten instellen om de perfecte sfeer te creëren. De verlichting ondersteunt ook stemcommando's via Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor u eenvoudig de verlichting kunt bedienen zonder uw handen van het stuur te halen.

Dankzij de ingebouwde microfoon reageren de lampen op muziek, wat uw ritten nog leuker maakt. De installatie is simpel dankzij de meegeleverde sterke 3M-tape en kabelbinders, zodat u de strips eenvoudig kunt bevestigen en de kabels netjes kunt wegwerken. Bovendien zijn de lichtstrips water- en stofbestendig, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid.
Specificaties
Merk: Govee Nummer: H70900D2
Dimbaar: Ja, via app info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
WiFi: Ja 2.4 GHZ