123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Govee Phantasy Outdoor LED RGBICWW Strip Lights | Wi-Fi + Bluetooth | 10 meter

delivery 24h
Nu bestellen is maandag in huis
Omschrijving
Bent u op zoek naar de perfecte verlichting om uw buitenruimte een moderne en sfeervolle uitstraling te geven? De Govee Outdoor Led Strip van 10 meter biedt de ideale oplossing. Met deze slimme 36 W buitenverlichting kunt u elke gewenste sfeer creëren of het nu gaat om een gezellige tuinfeest of een ontspannen avond op het terras. Deze led strip is uitgerust met RGBICWW-technologie, waardoor u niet alleen een breed scala aan (RGB-)kleuren kunt kiezen, maar ook extra warm wit tot koel wit licht kunt instellen. Bovendien kunt u door deze technologie meerdere kleuren op 1 strip weergeven. Dit betekent dat u de verlichting kunt aanpassen aan elk moment en elke stemming.

De strip is waterdicht (IP65), waardoor deze bestand is tegen sproeiend (regen)water, stof en vocht. Dit maakt de strip perfect voor langdurig gebruik buitenshuis. Met een maximale lichtopbrengst van 2000 lumen bent u verzekerd van voldoende verlichting voor in de tuin. Deze led strip kan niet worden ingekort.

De stevige, flexibele strip kan eenvoudig rond hoeken en over oppervlakken worden geplaatst, waardoor installatie eenvoudig is. Met de Govee Home-app (iOS & Android) kunt u uw verlichting eenvoudig bedienen en aanpassen. Dankzij de bluetooth- en wifi-connectiviteit kunt u de lichten in- en uitschakelen, kleuren aanpassen en verlichtingseffecten creëren vanaf uw smartphone. Bovendien kunt u gebruikmaken van spraakbesturing via Amazon Alexa of Google Assistant voor ultiem gemak.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Govee Lengte: 10 m
Lichtkleur: RGBICWW info Beschermingsniveau: IP65 info
Lichtopbrengst: 2000 lumen info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Protocol: Wifi + Bluetooth info Led per meter: 54
Watt: 36 W Werktemperatuur: -20 tot +50 °C
Dimbaar: Ja, via app info Nummer: H70A13D1
Voltage: 100-240 V Extra info: Handleiding
Branduren: 50.000 uur Oud voor nieuw: uw oude apparaat info