123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Govee Glide Hexagon Light Panels Ultra expansion pack

€ 44,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 37,15 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Met dit Govee Glide Hexa Ultra lichtpaneel uitbreidingsset, kunt u uw woon- of werkruimte eenvoudig transformeren naar een sfeervolle en moderne omgeving. Deze uitbreidingsset is speciaal ontworpen voor de Govee Glide Hexa Ultra panelen en biedt u de flexibiliteit om uw bestaande lichtsysteem uit te breiden met een nieuw paneel en aan te passen naar uw smaak.

Het Govee Glide Hexa Ultra paneel onderscheidt zich door zijn hexagonale vorm, waarmee u creatief kunt spelen om lichtpatronen en ontwerpen te creëren. Dankzij de eenvoudige installatie kunt u het paneel in een mum van tijd aan uw muur bevestigen. Met de bijgeleverde verbindingsstukken sluit u dit nieuwe paneel moeiteloos aan op uw bestaande systeem.

Het Govee Glide Hexa Ultra paneel is voorzien van slimme functies die uw verlichting naar een hoger niveau tilt. Via de Govee Home-app (iOS & Android) heeft u volledige controle over uw verlichting, waar u ook bent. Kies uit miljoenen kleuren, stel tijdschema’s in of synchroniseer de verlichting met uw muziek voor een maximale ervaring. Bovendien werkt dit paneel met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant, zodat u de verlichting kunt bedienen met uw stem.
Specificaties
Merk: Govee Branduren: 50.000 uur
Lichtkleur: RGBIC info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Protocol: Wifi + Bluetooth info Nummer: H106A007
Type: Slimme panelen Energielabel: G info
Dimbaar: Ja, via app info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info