123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Ezviz RE4 Slimme Robotstofzuiger | LiDAR Navigatie | Wi-Fi | Wit

Omschrijving
Stofzuigen en dweilen wordt kinderspel met de Ezviv robotstofzuiger RE4. Met een zuigkracht van 4000 Pa wordt uw vloer vrij van vuiligheden. De stofzuiger past zichzelf aan naar het type ondergrond. Zo zuigt deze harder op tapijt, om al het vuil hieruit te verwijderen. Met de dweilfunctie worden vlekken verwijderd en andere hardnekkige vuiligheden geëlimineerd. De watertank heeft een inhoud van 300 ml, zodat deze eenvoudig uw hele huis kan dweilen. Het waterlevel is in te stellen, zodat deze perfect aansluit bij de behandeling die uw vloer nodig heeft. Als de stofzuiger een laag batterijpercentage heeft, gaat deze zelf naar het oplaadstation.

Deze robotstofzuiger kan in één keer tot wel 300 m² schoonmaken voordat deze leeg is of weer opgeladen moet worden. De ingebouwde slimme functionaliteiten zorgen ervoor dat u de stofzuiger kunt bedienen met de smartphone in de Ezviv app (Android en iOS). Zo kunt u de schoonmaakgebieden aangeven. De slimme functies zorgen ervoor dat de robot stofzuiger eenvoudig om obstakels heen kan en herkent wanneer er een drempel of opstapje is. Tijdens het schoonmaken maakt de stofzuiger weinig geluid.

Deze robotstofzuiger is niet alleen te besturen met de app, maar kan ook bestuurd worden met behulp van spraakbesturing. In de verpakking zit de stofzuiger, oplaadstation, verschillende opzetstukken en filters. De stofzuiger is deels gemaakt van gerecycled plastic, een zeer duurzame keuze dus.
Specificaties
Merk: Ezviz Laadtijd: 5 uur
Protocol: Wifi info Accuduur: 4
Watt: 45 W WiFi: Ja 2.4 GHZ
Type: Robotstofzuiger Keurmerk: CE/RoHS
Batterijtype: Li-ion Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Batterijen inbegrepen: Ja Nummer: CS-RE4
Voltage: 220-240 V Inhoud in ml: 300
Kleur: Wit, Zwart Extra info: Handleiding
Afmetingen: 345 x 345 x 95 mm (lxbxh) Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Accu capaciteit: 4.930 mAh
Stofzuigen en dweilen wordt kinderspel met de Ezviv robotstofzuiger RE4. Met een zuigkracht van 4000 Pa wordt uw vloer vrij van vuiligheden. De stofzuiger past zichzelf aan naar het type ondergrond voor een optimale reiniging. Zo zuigt deze harder op tapijt, om al het vuil hieruit te verwijderen. Met de dweilfunctie worden vlekken verwijdert en andere hardnekkige vuiligheden geëlimineerd. De watertank heeft een inhoud van 300 ml, zodat deze eenvoudig uw hele huis kan dweilen. Het waterlevel is in te stellen, zodat deze perfect aansluit bij de behandeling die uw vloer nodig heeft. Als de stofzuiger een laag batterijpercentage heeft, gaat deze zelf naar het oplaadstation.

Deze robotstofzuiger kan in één keer tot wel 300 m² schoonmaken voordat deze leeg is of weer opgeladen moet worden. De ingebouwde slimme functionaliteiten zorgen ervoor dat u de stofzuiger kunt bedienen met de smartphone in de Ezviv app (android en ios). Zo kunt u de schoonmaak gebieden aangeven. De slimme functie zorgt ervoor dat de robot stofzuiger eenvoudig om obstakels heen kan en herkent als er een drempel of opstapje is. Tijdens het schoonmaken maakt de stofzuiger weinig geluid.

Deze robot stofzuiger is niet alleen te besturen met de app, maar kan ook bestuurd worden met behulp van spraakbesturing. In de verpakking zit de stofzuiger, oplaadstation, verschillende opzetstukken en filters. De stofzuiger is deels gemaakt van gerecycled plastic, een zeer duurzame keuze dus.