123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Eufy Clean X10 Pro Omni Robotstofzuiger | 8.000 Pa | Zwart

€ 799,00 (Inclusief 21% BTW)
(€ 660,33 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Nu bestellen is morgen verstuurd
Omschrijving
U maakt uw vloer weer stralend schoon met de X10 Pro Omni robotstofzuiger en dweil van Eufy. De stofzuiger heeft een zuigkracht van wel 8000 Pa en maakt zo ondergronden efficiënt en snel schoon in slechts één beweging. De rolborstel zit bovendien nooit in de klit, deze draait namelijk in omgekeerde richting en heeft een anti-klit kam om haar los te maken en te verwijderen. Met dank aan het intelligente besturingssysteem weet de stofzuiger onderscheid te maken tussen harde vloeren en tapijt. Zo kan deze zelfstandig tapijt oprijden en maakt het op een optimale manier beide oppervlaktes schoon.

Deze robotstofzuiger stofzuigt niet alleen, maar heeft ook een dweilfunctie. De dweil maakt 180 rotaties per minuut met een druk van 1 kilo voor een perfecte, grondige reiniging. Zelfs de randen van de kamer worden meegenomen. Als de robot klaar is met dweilen of stofzuigen, verplaatst deze zich naar het oplaadstation. Hier wordt de mop gereinigd en gedroogd, het water bijgevuld en wordt de stofbak geleegd. De stofbak is voorzien van een filter om het verspreiden van zelfs de kleinste stofdeeltjes en vuiligheden te voorkomen. Ideaal voor mensen met allergieën. Dankzij deze handige stofzuiger hoeft u de stofbak en watertank alleen maar om de twee maanden te onderhouden.

Met dank aan het unieke AI.See systeem identificeert en ontwijkt de stofzuiger tot wel 100 verschillende obstakels. Dit kan dankzij de led sensor zelfs in het donker. U hoeft dus niet alles van de grond te halen voordat de robot aan de slag kan. Bovendien kan de stofzuiger ook over obstakels tot 21 mm hoog heen. Ideaal als u een tapijt heeft liggen of een opstapje heeft. Om het schoonmaken nog makkelijker te maken, maakt de robot een accurate plattegrond om zich beter te kunnen navigeren. De plattegrond aanpassen, het besturen van de robot en specifieke taken geven aan de robot kunt u allemaal doen in de Eufy app (Android en iOS).
Specificaties
Merk: Eufy Accuduur: 5.5 uur
Protocol: Wifi info WiFi: Ja 2.4 GHZ
Watt: 50 W Nummer: T2351G11
Type: Robotstofzuiger Inhoud in ml: 333
Afmetingen: 327 x 353 x 113,5 mm (lxbxh) Extra info: Handleiding
Accu capaciteit: 5.200 mAh Oud voor nieuw: uw oude apparaat info