123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Aqara Smart Lock U200 Kit | Zwart

€ 279,00 (Inclusief 21% BTW)
(€ 230,58 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Ervaar het gemak van de Aqara Smart Lock U200 Kit. Dit slimme deurslot pakket maakt het mogelijk om uw bestaande slot eenvoudig te upgraden zonder te boren, zodat u snel en zonder moeite geniet van de voordelen van sleutelloos wonen. Met deze zwarte Aqara Smart Lock U200 Kit kunt u op diverse manieren uw deur openen. U kunt kiezen voor een vingerafdruk, NFC (Near Field Communication), toegangscode of Apple Home Keys (vereist een Apple 2-in-1 Matter controller en Border Router). Dit betekent dat u uw deur kunt ontgrendelen met uw iPhone of Apple Watch, waardoor u nooit meer hoeft te zoeken naar uw sleutels.

Daarnaast kunt u de deur ook bedienen via de Aqara Home-app (voor iOS of Android), zowel met Bluetooth als met Thread voor toegang op afstand. Dit maakt het delen van tijdelijke toegangscodes met vrienden en familie eenvoudig en veilig. Het slimme slot biedt ook geavanceerde functies zoals een stille ontgrendelmodus, automatische waarschuwingen en handsfree ontgrendeling. Dit betekent dat u nooit meer wakker wordt van een luid slot of zich zorgen hoeft te maken over ongewenste toegang. Bovendien houdt het activiteitenlogboek bij wie wanneer de deur heeft geopend. Zo weet u altijd wie er wanneer binnen is geweest. Let op: Het U200 slot is momenteel alleen compatibel met de Aqara M3 hub en niet met andere Aqara Zigbee hubs.

De Aqara Smart Lock U200 Kit is ontworpen met uw veiligheid en comfort in gedachten. Het slot is waterdicht en werkt binnen een temperatuurbereik van -15 °C tot 66 °C, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. U kunt op verschillende manieren deze Aqara Smart Lock van stroom voorzien, namelijk middels een oplaadbare Li-Ion batterij (die tot 6 maanden meegaat, afhankelijk van het gebruik), niet-oplaadbare AAA-batterijen voor de keypad en de mogelijkheid voor bekabelde aansluiting.

Verder kunt in noodgevallen altijd terugvallen op de mechanische sleutels. De installatie van het Aqara slimme deurslot is eenvoudig en vereist geen aanpassingen aan uw bestaande deurslot. Het slot is compatibel met Euro-profielen en geselecteerde Scandinavische cilinders. Dit betekent dat u zonder gedoe de beveiliging van uw huis kunt verhogen.

De kit bevat alles wat u nodig heeft voor de installatie, inclusief een oplaadbare batterij, NFC-kaart en adapters. Met deze Kit integreert u eenvoudig met uw smart home systeem. De Matter-ondersteuning zorgt voor naadloze compatibiliteit met Apple Home, Google Home en Amazon Alexa, waardoor u uw slot eenvoudig kunt beheren via uw gewenste smart home systeem. 
Specificaties
Merk: Aqara Afmetingen: 62,3 x 60,6 x 152,5 mm (lxbxh)
Protocol: Thread, Bluetooth 5.1, NFC info Gebruik: Buiten
Type: Smart deurslot Montage: Opbouw
Voeding: Batterij Video: Productvideo
Batterijtype: 4x AAA Extra info: Handleiding
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Kleur: Zwart
Bestel mee:
Aqara Hub M3 | Basisstation | Zwart

Aqara Hub M3 | Basisstation | Zwart van € 129,99 voor € 129,95

Aqara Video Deurbel G4 | Zwart

Aqara Video Deurbel G4 | Zwart van € 119,00 voor € 99,00

Aqara Raam- en deursensor T1 | Wit

Aqara Raam- en deursensor T1 | Wit van € 19,99 voor € 19,50

Andere kleur:
Aqara Smart Lock U200 Kit | Zilver

Aqara Smart Lock U200 Kit | Zilver van € 279,99 voor € 279,00

Productimpressie
Productvideo